За листям не видно знаків – дзвоніть хмельницьким комунальникам

За листям не видно знаків – дзвоніть хмельницьким комунальникам

Хмельничани скаржаться на дорожні знаки, які затулені листям дерев. Комунальники кажуть – проблема не нова, а про такі випадки варто повідомляти. 

Водії та пішоходи повідомляють про такі випадки на «102», але після обстеження, поліція вимогу усунути недоліки переадресовує в міську раду.  
В управлінні ЖКГ кажуть, що ця проблема виникає щороку, але недоліки одразу усувають, по першому ж звернені.  

Дорожні знаки повинні бути видимими на відстані не менш як 100 метрів за напрямком. Але за всім вслідкувати комунальники не можуть. Особливо на виїзді з дворів та у приватному секторі. 

​Вулиця Суворовапроспект МируПатрульна поліція також заявляє про погану видимість дорожніх знаків та світлофорів через гілки дерев. З початку року правоохоронці виявили 45 «прихованих» знаків, ще 7 звернень надійшло до них від хмельничан.

Відео дня

Як повідомив «ВСІМ» речник патрульної поліції Хмельницького Роман Мартинюк, на всі звернення та приписи відреагували вчасно. 52 дорожні знаки розчистили від листя та гілок, які їх затуляли.  

Про закритий листям дорожній знак можна звертатися:

-  102

-  2-13-14 або 55-87-03 - дільниця по санітарній очистці КП БРЕД

- 65-07-51 – відділ організації безпеки дорожнього руху управління ЖКГ 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    Перехрестя  Зарічанська і Старкон шосе, те саме
  • Анонім

    Куди я повинен дзвонити ? Кожен виконує свою роботу !  Подивіця на вїзд в мрео , це ж жах , то де ще повинні бути обрізані гілки і дерева .
  • PAL

    Ленивый чапайда и придурочный симчишин ждут указаний от народа. Где прибрать, кого обрезать, где починить. Слуги народа.
  • Анонім

    а чому я повинен кудась ще дзвонити ? у нас завжди так !!! Чекають коли щось трапиться, а вже потім думають як до цього не призвести! так само як пішохідні переходи - світофор поставлять лише тоді, коли там когось зібють.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія 20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up