Холодець, шуба та олів'є: скільки можна зберігати новорічні страви, а коли їсти їх уже небезпечно

Холодець, шуба та олів'є: скільки можна зберігати новорічні страви, а коли їсти їх уже небезпечно
Фото ілюстративне
  • Щоб уникнути отруєння під час свят варто уважно спостерігати за терміном зберігання страв.
  • Скільки можуть жити наші улюблені святкові страви та коли їх уже не варто їсти, читайте далі.

Українці оговтуються після новорічної ночі. Напередодні більшість з нас смакували традиційними олів’є та оселедцем під шубою та низкою інших святкових страв. Признайтесь, з'їли не усе й залишили частину на сьогодні, та що там, і на завтра теж. Однак не варто забувати, що улюблені салатики мають свій "термін життя".

Наприклад, салат олів’є досить швидко псується. Час його зберігання в заправленому вигляді становить лише чотири години. Якщо салат залишився після новорічного свята, то на ранок він вже непридатний до вживання. Термін зберігання олів’є без заправки, цибулі та майонезу до 40 годин, пише НАРОДНА ПРАВДА.

Салат оселедець під шубою допускається зберігати 24 години, салат з крабових паличок буде придатний до вживання 24 години в заправленому вигляді, а 48 годин без заправки.

Відео дня

Фаршировані яйця потрібно з’їсти за 2-3 доби. 

Домашній холодець буде придатний протягом 3-4 діб. До слова, його можна заморожувати і так продовжити термін його зберігання до 1-2 місяців.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up