Перевіряємо хмельницькі їдальні: яке меню у студентів ХНУ

Перевіряємо хмельницькі їдальні: яке меню у студентів ХНУ
  • Де пообідати у Хмельницькому? На vsim.ua ви зможете дізнатися про те, чим і за скільки годують у хмельницьких їдальнях.
  • Щотижня ми будемо оглядати і писати про інший заклад харчування. Оцінюватимемо смак їжі, інтер’єр та обслуговування.
  • Сьогодні читайте про студентське кафе в Хмельницькому національному університеті. 

Ми свідомо не будемо перевіряти фаст-фуд, точки з випічкою на кшталт "Форнетті", адже головний критерій нашого відбору – наявність класичного обіду: перша та друга страви, салат, напій. Отож, чим годують і як обслуговують у студентському кафе ХНУ. 

Адреса: вул. Інститутська, 11. 

Відео дня

Інтер'єр. Кафе знаходиться на першому поверсі центрального корпусу Хмельницького національного університету. Знайти його легко. Увійшовши в будівлю, потрібно повернути праворуч, пройти через турнікет і йти прямо до кінця коридору. Ліворуч буде виднітись вивіска кафе.

Заклад має лише один зал. Стіни кафе пофарбовані у жовтий колір. Подекуди на них висять картини, а в центрі - телевізор. Підлога викладена бежево-коричневою плиткою. Посидіти у закладі можна за червоними столиками. Кожен розрахований на 4 персони. До столів стояь чорні стільчики на мталевих ніжках. 

Меню і ціна. Лінія роздачі їжі виглядає як барна стійка. Зверху над нею висить меню, де можна обрати першу та другу страву, а також м'ясне. До того ж, є перелік млинців та омлетів з різними добавками. Також у кафе продають соки та холодні чаї і готують каву та чай. 

Отож, ми обрали борщ, картопляне пюре з курячою котлетою і чорний чай. За першу страву заплатили 16 гривень. Друга страва з м'ясним обійшлась у 12 та 21 гривню відповідно. Чай коштував 6 гривень. За весь обід заплатили 55 гривень. 

Смак. Борщу в мисці було досить багато на відміну від закладів, які перевіряли раніше. Він був смачним і в міру посоленим. А от у картопляному пюре солі бракувало, до того ж вона була не зовсім помащеною маслом. Куряча котлета смакувала добре. Чай вийшов теж смачним. 

Обслуговування. Персонал у студентському кафе привітний. Нас відразу запитали, що ми бажаємо замовити і допомогли обрати страви. Не дратувались і тоді, як перепитували, чи все є в наявності. Борщ і чай дали відразу за столом роздачі, а картоплю з котлетою принесли за стіл. Чек у закладі не видають. Нема можливості і для розрахунку карткою. 

Гігієна. Окремого туалету в кафе нема. Потрібно йти у студентський. Найближчий знаходиться на тому ж першому поверсі. На дверях вказано, що він жіночий, хоча заходять туди не лише дівчата. Кабінки тут окремі і зачиняються. 

Унітази у вбиральні підлогові і не зовсім чисті. У кожній кабінці є відро для сміття та йоршик, проте туалетного паперу не поставили. Є два рукомийники. Вони вже досить старі. Вода лише холодна. Крім того, мила і рушничків або рукосушки нема. 

Підсумок. Обід у студентському кафе ХНУ був досить смачним. Крім того, порції були великими. Однак ціна є вищою за середню, оскільки обід нам обійшовся у 55 гривні. І це ще без салату. Обслуговування у кафе задовільне, замовлення подали відразу і всі страви були теплими.

Ми продовжуватимемо перевіряти столові Хмельницького і будемо розповідати вам про те, як і де можна пообідати. Слідкуйте за оновленнями і життям міста на vsim.ua.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Наталія Якимчук

    обід для студента за 55гр. це занадто. котлета взагалі золота😱
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up