Онкохвора хмельницька журналістка в критичному стані. Потрібна допомога

Онкохвора хмельницька журналістка в критичному стані. Потрібна допомога
  • Олександра Лазаренко потребує термінової операції. 
  • Мама дівчини і сама Саша благає хмельничан про допомогу.

Вже четвертий рік поспіль Олександра долає страшну хворобу – рак. Операції, реабілітація, променева терапія. Все це лікування дало величезний стрес для організму. Щодня вона долає страшенний біль. Недуга потягла за собою ряд інших проблем зі здоров’ям – запалення спинного мозку, параліч рук, судоми та безліч інших болячок. 

Зараз 31-річна дівчина знаходиться у Хмельницькій обласній лікарні. Прикута до ліжка. Для її порятунку терміново потрібен дорогий препарат.

Лікарі дали надію і порадили таргетну терапію. Для хмельничанки це без перебільшення єдиний шанс. Після вдалого лікування можлива пересадка кісткового мозку.

Відео дня

"Зараз надзвичайно критичний стан. Шукаємо шляхи порятунку від нейролейкемічного набряку, який скажено прогресує. Щоб якось триматись, буду йти на великий ризик капати високодозний курс. Чи переживу його – невідомо… Прошу, хто вірить - помоліться бо стан важкий, і виходу немає", - каже Саша.

На порятунок потрібен препарат - "БЛІНАТУМОМАБ (Блинцито)". Сума на один курс складає 910 тисяч гривень. Саша проживає лише з мамою. Для них така сума космічна і непідйомна. Тому просять допомоги у всіх небайдужих. Кожна копійка на вагу золота.

Допомогти можна:

Приват 4149 4991 1520 5690 Лазаренко Олександра.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (675)
  • Галина Гурич

    ++++
  • Надежда Роик

    +++++++++
  • Нина Жидик

    ++++++++++++++++(
  • Оля Незелюк-Чудінович

    +++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up