11 червня - День ангела в Марії

11 червня - День ангела в Марії
Фото Український простір
  • Сьогодні іменини святкують жінки з іменем Марія.
  • Не забудьте привітати близьких і друзів!

Сьогодні, 11 червня, вітають з Днем ангела усіх жінок з іменем Марія.

Що відомо про це ім'я:

Ім’я Марія має давньоєврейське походження, варіанти значення - «гірка», «бажана», «безтурботна». Ім’я Марія дуже поширеніше ім’я в світі, тому що саме так звуть матір Ісуса.

Характер володарів імені:

Для Марії важливо домогтися успіху. Творчість - стихія Марії. Володарка такого імені досить скептична. Вона - критик, який має незалежний, інноваційний погляд на речі, тому часом її багато хто не розуміє, і вона не дуже комфортно відчуває себе серед інших людей. У будь-якому випадку, володарки ім’я Марія - це такі жінки, у яких є потреба руху і дій, і які, не вагаючись, поставлять під сумнів будь-яку відповідь на питання, що є очевидним для інших.

Відео дня

Настрій Марії змінюється в залежності від її здатності до дій. Свобода для неї є однією з основних цінностей, а також важлива для неї, щоб жити без обмежень. Власниці імені Марія не бояться самотності.

Марія випромінює навколо себе тепло, доброту, увагу. Вона завжди готова допомогти людині, яка потрапила в біду. У шлюбі вірна, але, щоб відносини з чоловіком були більше теплими і щирими, необхідно наявність в сім’ї дітей. Марія або стає ідеальною домогосподаркою і розквітає в період материнства, або стає жінкою, яка буде завжди і всім доводити, що вона не така, якою здається.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали в кредит підприємці Хмельниччини у квітні 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera 17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі 16:33 Прокурори вимагають позбавити волі посадовицю з Хмельниччини, яка взяла хабар 15:54 Де не буде світла і води у Хмельницькому 8 травня (АДРЕСИ) 15:15 На в’їзді у Кам’янець водій на ВАЗ врізався у відбійник 14:36 Зеленський вручив «Хрест бойових заслуг» захиснику з Хмельниччини (ФОТО) 14:13 З крана тече іржава вода: яка причина і що робити 13:44 Як працюватимуть дитячі садочки влітку у Хмельницькому 13:20 Ціни на кавуни: за скільки продають у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 12:28 На Хмельниччині викрили групу «чорних» лісорубів, — ДБР photo_camera 11:57 Суди зобов'язали «Хмельницькобленерго» безкоштовно підключити електрику переселенці 11:27 Обласна ветлікарня незаконно купувала електровелосипеди у «свого» постачальника, — прокуратура
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up