“Зниження ціни на газ та доступні ліки для українців”: Олег Ляшко відвідав Хмельниччину (прес-служба Радикальної партії Олега Ляшка)

“Зниження ціни на газ та доступні ліки для українців”: Олег Ляшко відвідав Хмельниччину (прес-служба Радикальної партії Олега Ляшка)

Олег Ляшко відвідав Хмельниччину. В Ярмолинцях, перед зустріччю із виборцями, лідер Радикальної партії проходив повз Преображенський собор. З нього саме вийшла молода пара, яка щойно охрестила свою донечку. Олег Ляшко підійшов та привітав родину. Новоспечену християнку нарекли Валерією. Лідер РПЛ також Валерійович, тому сприйняв це за добрий знак. Політик піклується про соціальне забезпечення молодих сімей та про новонароджених українців. Тому вірить, що він - на правильному шляху.

Доступне житло для молоді

Олег Ляшко розпитав, як живе молода родина. Виявилося, що Віта та Сергій ще не мають власного житла та живуть лише на мінімальну зарплату чоловіка і 860 гривень соціальної допомоги. Депутат запевнив родину, що на посту президента повністю перегляне державну політику та вдесятеро збільшить допомогу по народженню дитини.

  • Зроблю так, щоб кожна дитина в Україні була веселою, нагодованою і щасливою. Для цього підвищу допомогу на народження дитини вдесятеро, дам кредити на житло під 2% молодим родинам, зроблю безкоштовним харчування дітей в школах. Щоб маленька Валерія та тисячі українських діточок не по орендованих кутках тинялися, а росли у власних квартирах. І щоб малеча бачила батьків щодня, а не на свята, коли ті з заробітків приїжджають. З такою політикою у Віти і Сергія буде не одна дитина, а мінімум п'ятеро. І батьки не ламатимуть голову, як їх прогодувати і поставити на ноги, - зазначив лідер Радикальної партіЇ.

 

“Українська земля - українцям”

Олег Ляшко зустрівся з ярмолинчанами та розповів їм про свою передвиборчу програму. Політик вважає, що говорити з людьми потрібно не з екранів телевізорів, тому приїхав на Хмельниччину, щоб поспілкуватися з громадянами особисто.

  • Я хочу, щоб ви знали, що Ляшко вірить в Україну і простий народ. Лише разом ми піднімемо нашу державу. Я хочу, щоб ваші діти працювали у своїй країні й отримували за це гідну зарплату. Щоб земля в Україні належала українцям, а не -іноземним корпораціям. Щоб наші люди мали можливість отримати власне житло та ростити дітей ситими і в достатку, - сказав Олег Ляшко.

Кандидат в президенти пропонує припинити продаж української сировини за кордон. Олег Ляшко наголошує, що українці мають торгувати готовою продукцією та розвивати власне виробництво, а не створювати робочі місця для іноземних компаній.

  • Зараз продають українську сировину, а далі що, продаватимуть нашу землю? Президент Ляшко не дозволить торгувати українською землею. Вони хочуть задавити українців тарифами та податками, щоб забрати землю. Я не дозволю торгувати ні українською землею, ні українською сировиною, ні робочою силою, - наголосив політик.

 

Знизити податки на видобуток власного газу

Політика народного кандидата спрямована на захист простих громадян. Ляшко обіцяє переглянути грабіжницькі тарифи на комуналку та покарати винних у бідності українців. Політик обіцяє змінити систему оподаткування на видобуток українського газу та сприяти розвитку власного виробництва.

  • Я скасую рішення уряду про підвищення цін на газ. Я скасую такі правила надання субсидії, коли дітей з хати треба виписати, щоб отримати допомогу. Це свавілля буде припинено. На комуналку буде йти не більше 20% доходів родини. Все, що вище за рахунок субсидії, покриє держава. Я знижу податки на видобуток газу, вугілля, торфу. Щоб видобували своє, а не платили мільярди за імпортний газ, - зазначив Олег Ляшко.

 

Нова медична реформа від Ляшка

Олег Ляшко обурений медичною реформою Уляни Супрун. Політик обіцяє радикально взятися за реформу медицини та покарати винних у “геноциді” українського народу.

  • Це не реформа, а - геноцид українського народу. Їхня політика, щоб українців було менше, тому поставили до управління Міністерством охорони здоров’я доктора-смерть. Вона проводить таку політику, щоб ФАПи позакривати, лікарні в районах і селах позакривати і забрати в людей перспективу. Я пропоную іншу медичну реформу для країни, яка дасть фельдшера в село, поверне лікаря із за кордону та дасть можливість людям лікуватися. Я звільню Уляну Супрун та всю її космічну команду з займаних посад і притягну до відповідальності за нищення українського народу, - наголосив Олег Ляшко.

Після президентських виборів Олег Ляшко планує переглянути бюджет та підвищити заробітну плату медичним працівникам. Відновити програму державного забезпечення важких захворювань. Та запровадити безкоштовне медичне страхування для дітей і пенсіонерів.

  • Я підвищу зарплати, але припиню урівнялівку, коли санітарка отримує таку ж зарплату, як і лікар, який вчився 7 років. Бо це не справедливо і демотивує людей. Крім цього відновлю державне фінансування важких захворювань. Бо зараз, коли приходить онкологія, людині не має чим лікуватися і вона від безвиходді в петлю лізе. Страховку дітям та пенсіонерам буде покривати держава, а працюючим - роботодавець. За це він сплачуватиме менші податки, - сказав кандидат у президенти.

Також Олег Ляшко планує розширити програму “Доступні ліки”. Відновити контроль за цінами на медикаменти та ввести кримінальну відповідальність за продаж фальшивих ліків.

  • Потрібно відновити державний контроль за ліками, щоб не було такого як зараз, коли ліки в сусідніх Польщі та Білорусії коштують в 5 разів дешевше, ніж у нас. Та ще й за такі гроші крейду продають замість ліків. Тим хто продає фальшиві ліки 15 років тюрми, щоб не наживалися на людях. Оце вам реальна реформа, - зазначив Олег Ляшко.

 

Скасувати податки на “мінімалку”

До Ляшка підійшла медсестра Юлія. Жінка поскаржилася, що працює у лікарні і ледве зводить кінці з кінцями. Вона отримує мінімальну зарплату 4200 гривень та ще й платить з них 800 гривень податку. Такі ж податки платять і ті, хто отримує мільйони. Олег Ляшко обурений таким станом державної політики. Лідер РПЛ планує скасувати податок з мінімальних зарплат.

  • Я скасую податок з мінімальних зарплат і скасую поріг у 50 тисяч гривень, після якого доходи не оподатковуються. І хай ці 800 гривень Юля краще витратить на сина Артурчика, ніж на чиновників, які жирують на податках найбідніших, - зазначив політик.

Лідер Радикальної партії закликав громадян не вірити у дані соціологів та попередні рейтинги. Олег Ляшко наголошує, що все залежить від голосів українців, і саме їх вибір 31 березня, визначить, хто стане президентом України.

  • Не вірте у те, коли кажуть, що вже визначено хто буде президентом. Це все маніпуляції і брехня. Мені в 2014 році за 10 днів перед виборами всі найавторитетніші соціологічні компанії давали 8 місце і 3% рейтингу. А вийшло 3 місце і 9%. Так, от у 2019 році, разом із вами, у мене буде не третє, а -  перше місце. Я йду в президенти, щоб перемагати, - наголосив Олег Ляшко.

 

 

на правах реклами

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up