Нова петиція - у влади просять додаткового транспорту між мікрорайонами Дубове і Ракове

Нова петиція - у влади просять додаткового транспорту між мікрорайонами Дубове і Ракове
  • Автор звернення наголошує на необхідності урізноманітними вибір транспорту, який буде їхати цим маршрутом.

На сайті Хмельницької міської ради з'явилася нова електронна петиція.

Автор, Кубик Катерина Вікторівна, звертається із проханням забезпечити належне сполучення між двома мікрорайонами - Ракове і Дубове

У зверненні йдеться про те, що єдиним громадським транспортом, який курсує цим рейсом, є маршрутка 25А.  Катерина Вікторівна зазначає, що їздить він з інтервалом від 20 до 40 хвилин. Цього недостатньо, на думку автора петиції, щоб запезпечити належне перевезення хмельничан.

Відео дня

Наголошується й на тому, що вартість маршрутного таксі складає 4 гривні, а пільгових місць небагато. Це суттєво "б'є по кишені" містян. Тому було б доцільно "пустити" на рейс і тролейбус, який обходитиметься дешевше.

Петиція з'явилася на сайті 9 листопада. Наразі за неї проголосували вже 29 осіб із необхідних 500. Збір голосів триватиме ще 88 днів.

 

Коментарі (7)
  • Сіма

    Шикарна петиція. Урізноманітнити вибір транспорту та й ще побільше халявних місць зробити, бо бач пасажирам за 4 грн. не вигідно їздити  платно. Люди з кожним днем все більше і більше нахабніють у своїх бажаннях. В принципі це відбувається синхронно із побажаннями влади, які також з кожним днем нахабніші і нахабніші
  • Alexander Lysyuk

    Пропоную нову петицію, обєднати райони Дубово і Раково і назвати Дураково
  • Олександр Гуменюк

    Думаю, що потрібно додаткові маршрутки, а ще краще на ранок автобуси. В районі 7:40 на Гайдара вже не зайти в маршрутку. Потрібно на час пік  додатковий транспорт. Думаю так буде краще.
  • Мастер Автополив

    Та ви що, серйозно? 4 гривні за проїзд б'є по бюджету? 4*2*22=176 то це двічі на день кожного робочого дня! Може нафіг таку роботу з якою не вистачає на проїзд. Чи через таких невдах місто має закупляти нові тролейбуси за купу мільйонів, бо комусь 176 грн б'є по бюджету?

    Треба якось обмежити доступ ідіотів до розміщення петицій.

    Таня Чорна reply Мастер Автополив

    .  IВи думали ,коли писали таке, те, що у нас погане перевезення-це факт .Після такої їзди , не хочеться вже нічого- не вчити і не лікувати. Ви збираєте повні маршрутки,в яких люди, як оселедець у банці, а може ,,нафіг,,вас -таких працівників.

    Галина Савич reply Мастер Автополив

    А може це людина їде в Дубово на овочевий риноц

    Мастер Автополив reply Галина Савич

    Хождение пешком и огуречная диета - здоровье не по годам!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up