Страшна ДТП біля Хмельницького за участю “Tesla” і автобуса: в поліції розповіли деталі

Страшна ДТП біля Хмельницького за участю “Tesla” і автобуса: в поліції розповіли деталі
  • Аварія трапилася у передмісті вчора, 15 вересня.
  • Серед постраждалих восьмеро осіб.
  • У поліції розповіли деталі.

Страшна аварія сталася вчора, 15 вересня, близько 17 години, неподалік мікрорайону Ружична. Зіткнулися автобус і автомобіль “Tesla”. Серед постраждалих 8 осіб: 7 пасажирів і водій. 

За кермом автобуса, що курсував за маршрутом “Хмельницький-Карпівці”, був 50-річний водій. Автівкою “Tesla” керував 31-річний чоловік. В результаті зіткнення травмувалося семеро пасажирів автобуса. Із них - жінки 27, 42, 44, 59 і 70 років. А також 78-річний чоловік. Дані ще однієї пасажирки, яка постраждала, нині з’ясовує поліція. Крім того, водій “Tesla” наразі знаходиться у важкому стані. Про це повідомила начальник сектору комунікацій ГУНП в Хмельницькій області Інна Глега. 

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді штрафу від 3 до 5 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Поліція продовжує з’ясовувати всі обставини події.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (44)
  • Олександр Никитюк

    Ви розумієте звідки і як виїжджає цей автобус...
    З бічної дороги на швидкісну чотирисмугову трасу з поворотом наліво.
    Думаю, що якщо дорожники не змінять розмітку тут і надалі будуть аварії.
    Сам спостерігав як ці автобуси виїжджають на трасу і створюють аварійну ситуацію.
    Тут кримінальну відповідальність треба оголосити тому хто намалював цю безвідповідальну розмітку.
  • Den Titov

    Всiм пострадавшим скорiше видужати, а ми маем бути людьми.
  • Оксана Заїка

    Де саме ця аварія случилась? На якій дорозі ?
  • Юрій Мазур

    Тесла  з АЗС виїхала і встигла лише прискорити до 30 км ..як її впер наглий маршручик )))😂

    Анатолій Приймак reply Юрій Мазур

    Юрій Мазур Ага , вдруг ниоткуда и резко 30... !!?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up