У Хмельницькій області через сніг вже є 2 смертельні ДТП

У Хмельницькій області через сніг вже є 2 смертельні ДТП
Зранку у четвер, 20 листопада, на Хмельниччині вже сталося кілька аварій, у двох загинули люди.

Поблизу села Бокіївка, Волочиського району зіткнулися Тойота Кемрі та Лада Пріора, у останній загинула людина. За попередніми даними, водій першого авто  не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху.  Про це він повідомив правоохоронцям на місці події.  Наразі проводиться слідство, з’ясовуються всі обставини ДТП.

Також, як повідомили "ВСІМ" у Державтоінспекції у Хмельницькій області, поблизу села Мотрунки, Красилівського району перекинулося авто. Як з’ясували міліціонери, водій "Ніви" їхав позаду фури, а ДТП сталася під час обгону. В забороненому місці легковик почав обганяти її.

- При повороті на село Кузьмин зіткнулося кілька автомобілів. Під час обгону легковий автомобіль   почало заносити, можливо, це пов’язано із погодними умовами.  Далі «Ніва» врізалася в Спрінтер, від чого перше авто розвернуло, а водій вилетів прямо під колеса фури, - розповів "ВСІМ" речник ДАІ у Хмельницькій області Андрій Лужняк. - Державтоінспекція закликає водіїв бути обережнішими та уважнішими на дорозі, за можливості утриматися від поїздок, зважаючи на складні погодні умови. Якщо ж це неможливо, дотримуйтеся швидкісного режиму та дистанції, правил маневрування,  при русі в умовах недостатньої видимості вмикайте ближнє світло фар.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

  • PAL

    Это не бандероцы, это камикадзе.
  • Анонім

    водій пріори виїхав на зустрічну смугу, а в вашій публікації брехня
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:10 Вербна неділя 2024: традиції та заборони 17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up