Юнаків, які обкрадали хмельничан протягом двох років, відправили за ґрати

Юнаків, які обкрадали хмельничан протягом двох років, відправили за ґрати
Фото ілюстративне
  • Обом по 20 років, а на рахунку вже зо два десятки крадіжок. 

  • Хлопці стали на злочинний шлях ще неповнолітніми.

До Хмельницького юнаки приїхали на навчання. Один із Ярмолинців, інший з Марківки Летичівського району. Замість бібліотеки та книжок, почали "зачащати" до чужих осель. Впродовж 2017-2018 років хлопці скоїли зо два десятки крадіжок. Діяли, зокрема, і за попередньою змовою. 

Викрадали все, що втрапило їм під руки. Здебільшого це були мобільні телефони із залишених без догляду сумок, магнітоли, акустичні колонки, електронні навігатори та відео реєстратори. Викрадали також ноутбуки та гроші з автомобілів, у яких виламували замки та двері. Бувало, що проникали до квартир та виносили звідти цінні речі. Вкрали навіть велосипед із приміщення електрощитової. Повідомляють у прес-службі Хмельницького міськрайонного суду.

Жертвою одного з крадіїв став навіть його приятель, який поплатився за власну довірливість. Одного разу він віддав зловмиснику для користування власний телефон із сім карткою. Іншого разу - відкрив йому пін-код банківської картки. Юний злочинець, отримав доступ до двох банківських рахунків потерпілого у ПриватБанку. З карток зняв 40 тисяч гривень. 

Відео дня

За такі дії хлопцеві призначили покарання у вигляді позбавлення волі терміном на 4 роки. 

“Суд врахував пом’якшуючі обставини: юний вік обвинуваченого на час скоєння злочинів й те, що ріс він дитиною-сиротою. Також юнак щиро розкаявся у скоєному та активно сприяв розкриттю злочину”, - йдеться у повідомлені на сайті Хмельницького міськрайонного суду.

Іншому зловмисникові призначили покарання у вигляді 3 років за ґратами. Наразі вирок набрав законної сили вирок.

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Сергій Червятюк

    Декілька днів тому у мене також хотіли зламати замок в авто.Врятувало те,що на вулиці був мороз!З серцевини замка витяг зламаний шматок ножиць!!!!
  • Франц Кинзерский

    Може з села  Марківці?
  • Василь Кульбаба

    Слово юнаки в цьому контексті не вживається.
  • Колесников Николай

    3 и 4 года - маловато как то.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up