Кам’янець збирається встановити новий танцювальний рекорд

Кам’янець збирається встановити новий танцювальний рекорд
  • На відкриття туристисного сезону Кам’янець-Подільський знову запрошує не лише жителів міста, але й гостей з усіх куточків.
  • Цього року міська рада запланувала встановити рекорд під час костюмованого перфомансу біля ратуші.

Оживатимуть легенди і міфи, фіксуватиметься національний рекорд, презентуватимуться нові туристичні тури і квести, місто перетвориться на мандрівку у часі.

Упродовж трьох днів, з 20 по 22 квітня, у Кам’янці-Подільському на гостей чекатиме насичена розважальна і магічна програма. Цьогоріч туристичний сезон пройде зі слоганом "Кам'янець магічний".  

На відкриття туристичного сезону архітектурні пам'ятки доповнять гості із минулого. Сотні людей в історичних костюмах прогулюватимуться містом, створюючи атмосферу міста, що зачаровує. Кульмінаційною подією історичного флешмобу стане спільно виконаний танець на головній площі Старого міста. Саме це дійство може стати новим рекордом України. Принаймні, на це розраховують міські чиновники. До речі, спеціально для анонсу заходу у Фейсбук активно поширюють проморолик танцювального дійства.

Відео дня

Місто рекордів

Нагадуємо, що у 2017 році у Кам’янці понад півтори тисячі людей одночасно стрибали на скакалках впродовж однієї хвилини.Кам'янчанам вдалось вп'ятеро покращити аналогічний попередній рекорд України. Адже у 2013 році у Києві одночасно стрибали 350 осіб.

А в 2016-ому в місті презентували найбільший сувенірний магніт в Україні.

У 2014 році місто над Смотричем встановило ще два рекорди України – найбільшої турки свіжозвареної  кави та найдовшої дитячо-юнацької стріт-арт галереї «Мости єднання».

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up