Макс Кідрук привезе у Хмельницький 500 сторінок захоплюючої містики

Макс Кідрук привезе у Хмельницький 500 сторінок захоплюючої містики

Письменник та мандрівник Макс Кідрук презентує у Хмельницькому свій новий роман-триллер. Книжка з'явилась на книжкових полицях у вересні цього року. 

Макс Кідрук – це письменник, який, не дивлячись на свій молодий вік, має у своєму письменницькому портфелі десяток книг, більшість з яких стали бестселерами в Україні. Його книги активно видають за кордоном. Він перший письменник в Україні, який пише у жанрі техно-трилер. Окрім цього, Кідрук активно подорожує світом, у нього за плечима велика кількість подорожей до різних країн, серед яких такі далекі та екзотичні, як Мексика, Перу, Намібія, Чилі. Також Макс є першим українцем, який побував на острові Пасхи. 

Трилер "Зазирни у мої сни" - це містична і страхітлива історія боротьби із чимось потойбічним. Це історія хлопчика Теодора, у якого під час нескладної операції серце зупинилося на 36 секунд, а потім знову запустилося.

Проте ці 36 секунд Тео провів десь не тут. І повернувся він звідти уже не сам. Вчені намагаються з’ясувати, що ж турбує маленького Тео у його кошмарах. Новітні наукові відкриття дозволяють їм зазирнути у сни хлопчика, які все більше впливають на його реальне життя. Справжнє жахіття починається тоді, коли «хтось» зі снів Тео помічає, що за ним стежать...

Відео дня

- На жаль, у нашому місті рідко відбуваються літературні заходи такого рівня, тому я з впевненістю можу сказати, що це головна літературна подія року у Хмельницькому. Не дивлячись на те, що у нашому місті багато людей, які люблять читати, подібних зустрічей доволі таки мало, тому це хороша нагода почути різні цікаві історії від письменника. Дізнатися, що саме спонукає його писати та чого нам очікувати у майбутньому, почути цікаві факти з книги «Зазирни у мої сни», яку письменник буде презентувати, - розповідає "ВСІМ" організатор презентації Богдан Дереш. 

Про те, чим закінчить історія маленького хлопчика Тео та багато іншого хмельничани зможуть дізнатись на презентації книги, яка відбудеться 8 жовтня о 19:00 в монотеатрі "КУТ". Квитки: до 8 жовтня - 50 гривень, 8 жовтня - 70 гривень.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up