Євромайдан у Хмельницькому: мітингуючі згортають намети

Євромайдан у Хмельницькому: мітингуючі згортають намети
Вночі у Хмельницькому на «Євромайдані» все було спокійно, запевняють страйкуючі. Зранку у наметовому містечку залишилось трохи більше десятка людей, які вже після обіду почали згортати намети.

- Ніч пройшла без ексцесів. Було близько 10 чоловік. Всю ніч підходили громадяни та спілкувалися з нами. Міліціонери мерзли, ми їх поїли чаєм. Ніч пройшла як завжди нормально. Нас зігрівали спілкування та гарячий чай, - каже комендант табору Юрій Смаль.  

Журналістам газети «ВСІМ» стало відомо, що партійної символіки на майдані більше не буде, політичні сили страйкуватимуть разом з народом.

На 15:00 три політичні сили організовують прес-конференцію, де, ймовірно, піднімуть це питання.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Якраз Помаранчева революція починалася зі стихійного спротиву простих людей. Люди виступили проти масових фальсифікацій виборів. Ви, звичайно, можете писати все що завгодно, придумувати, прибріхувати... Це може подіяти на тих, хто не брав участі в подіях листопада 2004 року. Але мені цього не кажіть, бо я був серед тих двох-трьох десятків перших, хто вийшов тоді на Майдан у Хмельницькому... Про яку штучність ви говорите, про які гроші??? Чи ви начиталися дешевих агіток від компартії?
  • Anonymous

    так смішно. ці політичні сили самі все організували, а тепер проти використання прапорів. де логіка? люди просто так самі на майдан не вийдуть, наші люди дуже пасивні, краще вдома погріються як і я. а вот, якщо мені хорошу суму запропонують, щоб померзнути, то зовсім інше діло. будьте реалістами. розумні люди це розуміють. та сама помаранчева революція починалася штучно, за гроші, а розрослася до добровільної участі людей
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:10 Вербна неділя 2024: традиції та заборони 17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія 20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up