4 грудня: на хмельницькому майдані активісти чекають підтримки

4 грудня: на хмельницькому майдані активісти чекають підтримки
На майдані Незалежності близько сотні людей, які слухають українську музику та чекають виступу хмельничан, які приїхали з Києва.

 

17:44. На майдані протестуючі тримають десятиметровий Прапор України. Зараз тут більше підприємців, а от молоді поменшало. Тому протестуючі закликають студентів долучатися. На 5 грудня, четвер, запланована акція протесту біля ХНУ. Початок о 11:00, біля четвертого корпусу університету. 

Відео дня
>

17:29. Хмельницькі регіонали заявляють про провокації з боку опозиції. 

- Наразі на одній із приватних баз відпочинку опозиційного депутата проводиться навчання та підготовка бойовиків для захоплення органів державної влади, – говорять регіонали, посилаючись на власні джерела.

 

14:01. Організатори майдану заявляють, що на хмельницькому ринку невідомі збирають гроші на євромайдан. Говорять, що ці люди не належать до жодної організації, яка входить до єдиного штабу національного спротиву. Тож, побоюються, що це шахраї. Для бажаючих пожертвувати гроші відкрили свій офіційний рахунок.

13:06. У Хмельницькій області можуть ввести надзвичайний стан, заявляють майданівці.

- Ми закликаємо усіх вийти завтра, у четвер, 5 грудня, о 9:00 на майдан Незалежності. На 10:00 призначена сесія ради, і ми маємо інформацію, що можуть бути провокації, через що депутати можуть прийняти звернення до Президента України про введення у нашій області надзвичайного стану. Щоб цього не сталося, просимо усіх вийти і уникати будь-яких провокацій, - говорить речник штабу національного спротиву Олексій Голеншин.

Це не перша заява щодо провокацій. Як повідомлялося раніше, організатори майдану заявляли про можливий штурм адміністрації "тітушками". Однак, цього не сталося.

Чи змінить щось у Хмельницькій області таке рішення ради у випадку його прийняття - читайте тут.

11:30. На хмельницькому євромайдані годують і пригощають чаєм. Однак, у допомогу від хмельничан готові страви не приймають. Чому - читайте тут.

10:30 -  Ми чекаємо студентів та підприємців, - каже свободівка Ганна Литвинюк. – Наразі у нас спокійно. Сьогодні планується звична програма. 

9:00. Сьогодні, 4 грудня, на хмельницькому євро майдані людей менше, ніж вчора. 

Коментарі (1)
  • Anonymous

    от, що ви таке пишите. сьогодні на майдані в 2 годині дня більше 3000 людей.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up