Євромайдан у Хмельницькому: співали Гімн і читали пресу (ВІДЕО)

Євромайдан у Хмельницькому: співали Гімн і читали пресу (ВІДЕО)
У суботу, 14 грудня, на євромайдані у Хмельницькому зібралось до сотні людей. Вони слухали промови, висловлювали підтримку мітингувальникам у Києві та пили чай.

На майдан вийшли хмельничани переважно старшого віку і пенсіонери. Через вихідний передсвятковий день людей на майдані було не дуже багато. Багато хто поїхав до Києва.

- Ми збираємо хмельничан для підтримки духу. Люди хочуть приходити спілкуватися. Вони поповнюють скриньку, у яку ми збираємо гроші на Київ. Беруть по 20-30 агіток і роздають по місту. Допомагають дуже активно, - каже депутат міської ради, свободівець Олександр Симчишин.

Відео дня
>

- У понеділок-вівторок ми спробуємо прозвітувати перед громадою, скільки грошей ми вже зібрали на євромайдан і скільки та на що витратили. Але наразі я можу сказати, що грошей зібрали дуже багато. Вони потрібні весь час. Дуже часто виникають непередбачувані витрати. У п’ятницю згорів підсилювач у апаратури на майдані, згоріла одна колонка. 124 долари коштує тільки один динамік. Потрібно ремонтувати, - каже Олександр Симчишин.

Кількасот людей по лінії «Свободи» протягом останніх двох днів вже поїхали на Київ. У суботу свободівці відправляють близько сотні людей. У неділю вранці повинно поїхати ще стільки ж.

- Наші люди, які чергували, зафіксували п’ять автобусів, які проїхали повз них на Київ. На них стояла табличка «Врятуймо Україну!» та ікона на склі. Ще кілька бусів поїхали від «Темпу», два автобуси поїхало з Волочиська, шість – з Дунаївців, - каже Олександр Симчишин.

Закінчили двохгодинний мітинг виконанням Гімну України. Люди поклали руки на серце і співали, при чому чоловіки - знявши шапки.

У неділю групи людей агітуватимуть підприємців на речовому ринку вийти на майдан.

Усі новини про #євромайдан у Хмельницькому - тут.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Покажите там хоть одного нормальногою
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:10 Вербна неділя 2024: традиції та заборони 17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up