Хмельницький - місто без Януковича! Підтримуємо всенародний страйк

Хмельницький - місто без Януковича! Підтримуємо всенародний страйк
Хмельницький підтримав загальнодержавний страйк. На протести виходять організації та установи.

Однак, усі комунальні організації та установи, необхідні для життя міста - водоканал, теплокомуненерго, освітні заклади, заклади охорони здоров"я - будуть працювати.

Про це оголосив мер Хмельницького Сергій Мельник на позачерговій сесії Хмельницької міської ради, яка відбулася на майдані Незалежності.

Заяву присутні на майдані підтримали оплесками.

Відео дня
> - Я підтримую мітингувальників, тих, хто сьогодні прийшов. Я дякую студентам, які не побоялися і вийшли. Завтра в Україні і у Хмельницькому вирішальний день. Верховна Рада розгляне питання про відставку уряду, - заявив Сергій Мельник у коментарі "ВСІМ". - І ми будемо проводити цей страйк, очікуючи на їхнє рішення. 

Також, безстроковий мирний страйк оголосили ще у трьох областях західної України - Львові, Тернополі та Івано-Франківську. Тернополяни, до речі, влаштували додаткові канікули для школярів (окрім молодших класів) - з 3 по 6 грудня.

Усі новини про #євромайдан у Хмельницькому - тут.

Коментарі (14)
  • Anonymous

    так його тут і нема і не тра..(:sly:)
  • Anonymous

    спроси у бюджетников и пенсионеров- все получили. Пургу нести и пугать не надо.Факты давай.!!!!!
  • Anonymous

    не усугубляйте, дайте им бюджет принять, конец года ведь. Никто из политиков голодный сидеть не будет, они все богатые люди.
  • Anonymous

    Грошей і так вже немає, і не було ще до цих всіх подій- держбюджет пустий, влада шукає кредити, бюджетників відправляють у відпустку без збереження ЗП.. ДОКЕРУВАЛИСЯ
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія 20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up