Для бійців АТО на Хмельниччині відремонтували два «КрАЗи»

Для бійців АТО на Хмельниччині відремонтували два «КрАЗи»
автомобілі для бійців АТО
Працівники Чемеровецького райвідділу міліції та місцеві активісти зібрали гроші та закупили усі необхідні розхідні матеріали для ремонту двох «КрАЗів». Техніку уже відправили українським військовим у зону проведення антитерористичної операції.

Активісти вирішили переобладнати два вантажних автомобілі марки «КрАЗ» для потреб наших військових. До цієї ініціативи долучилися і працівники Чемеровецького райвідділу міліції, які зібрали кошти та закупили усі необхідні розхідні матеріали для проведення ремонтних робіт.

Спільними зусиллями за доволі короткий час автівки було приведено у робочий стан і нещодавно вони вирушили у зону АТО. Щоб провести автомобілі, на центральній площі райцентру Чемерівці зібрались люди з усього району. Небайдужі приносили теплі речі та продукти харчування для наших солдатів, а дітки намалювали зворушливі малюнки та написали листи зі словами підтримки.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія 20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up