Хмельничанин написав книгу про активістів Майдану та Небесну сотню

Хмельничанин написав книгу про активістів Майдану та Небесну сотню
У книзі «Листопада кривавого слід» містяться історії активістів хмельницького Майдану та тих, хто побував в зоні АТО. Автор книги Володимир Лукіянчук зібрав також спогади родичів, друзів та близьких тих, хто загинув, захищаючи Україну.

Керівник Хмельницької міської організації Всеукраїнської громадської організації «Союз Чорнобиль України» та член хмельницької Ради Майдану Володимир Лукіянчук займався допомогою сім’ям постраждалих та загиблих на Майдані жителів Хмельниччини з самого початку Революції. Аби увіковічнити їх пам’ять, Володимир Федорович почав збирати інформацію про кожного. Так в архівах автора  назбиралися матеріали  про хмельницьких майданівців та Небесну Сотню.  

Книга містить хронологію революційних подій у Києві та у Хмельницькому.

Відео дня

 Презентували книгу 20 лютого у День вшанування  пам’яті Героїв Небесної Сотні. Книга  стала меморіалом пам’яті, тих хто загинув під час Революції Гідності та антитерористичної операції на Сході. Автор пообіцяв подарувати декілька примірників  родинам загиблих подолян. Документальне видання можна придбати у книжкових магазинах Хмельницького.     

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:10 Вербна неділя 2024: традиції та заборони 17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія 20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up