Коли у Хмельницькому вимкнуть опалення

Коли у Хмельницькому вимкнуть опалення
Стовпчики термометрів за останні 3 дні підскочили до +9-12°. Проте відключати хмельничанам опалення поки не поспішають.

Містяни насолоджуються теплими днями, однак вночі температура наближається і до 0°. Тому опалення у будинки досі постачають. А от у жителів Кам'янця батареї будуть холодні вже з 1 квітня.

Нагадаємо, що опалення припинять, якщо три дні поспіль середньодобова температура складатиме понад 8 градусів тепла. 

Як повідомив "ВСІМ" заступник міського голови Анатолій Нестерук, наразі середня температура протягом доби тримається на рівні +5. Тому мови про відключення опалення поки не ведеться.

Відео дня

- Постачання тепла відбувається відповідно до погодних умов. Зараз міський голова ще не може підписати розпорядження про припинення теплопостачання, тому що середньодобова температура повітря лише +5 градусів. Навіть якщо буде +8, то певний час ми ще не вимикатимемо опалення повністю, бо на вечір буває прохолодно, - каже Анатолій Нестерук.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Tetyana Kalyuzhna

    Це опалення потрібно вже відключати! За два чи три дні ви вже нікого ненагрієте, а газу спалите на десятки мільйонів гривень! Відключити опалення з 1 квітня!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали в кредит підприємці Хмельниччини у квітні 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera 17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі 16:33 Прокурори вимагають позбавити волі посадовицю з Хмельниччини, яка взяла хабар 15:54 Де не буде світла і води у Хмельницькому 8 травня (АДРЕСИ) 15:15 На в’їзді у Кам’янець водій на ВАЗ врізався у відбійник 14:36 Зеленський вручив «Хрест бойових заслуг» захиснику з Хмельниччини (ФОТО) 14:13 З крана тече іржава вода: яка причина і що робити 13:44 Як працюватимуть дитячі садочки влітку у Хмельницькому 13:20 Ціни на кавуни: за скільки продають у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 12:28 На Хмельниччині викрили групу «чорних» лісорубів, — ДБР photo_camera 11:57 Суди зобов'язали «Хмельницькобленерго» безкоштовно підключити електрику переселенці 11:27 Обласна ветлікарня незаконно купувала електровелосипеди у «свого» постачальника, — прокуратура
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up