"Le Маршрутка": Леся Нікітюк влаштувала дивовижну подорож Хмельниччиною

"Le Маршрутка": Леся Нікітюк влаштувала дивовижну подорож Хмельниччиною
  • У листопаді на Новому каналі стартувало нове тревел-шоу "Le Маршрутка" з Лесею Нікітюк.
  • Подорожуючи Україною, Леся відкриває незвідані куточки Батьківщини. У четвертому випуску ведуча завітала до свого рідного краю. Що тут найбільше вразило білявку?

 

Нарешті на екрани вийшов 4-й випуск шоу "Le Маршрутка", у якому мандрівниця Леся Нікітюк доїхала і до своєї малої батьківщини. Щоправда, зустрів Леді Ле тут зовсім не земляк, а француз Ульріх із Діжона. Як виявляється, в Україні він живе вже 10 років і працює агрономом. Він провів для Лесі уроками водіння на тракторі.

Окрім того, у Кам'янці-Подільському Леся відшукала цікавий та незвичний вид спорту — мотобол. Це футбол, який грають на мотоциклах. Також білявка завітала на місцевий ринок. А після "Le Маршрутка" терміново виїхала відновлювати сили на курорт у Сатанів. Тут Леся спробувала увесь асортимент місцевого лікувального релаксу.  Спочатку ведуча скуштувала мінеральну воду, а далі й процедури: бджолине гудіння,  хода лісом, вуглекисла ванна, фітобочка. Потім Леся покупалася під водоспадом на річці Збруч та відвідала Троїцький монастир.

Заїхала маршрутка і до села Зіньків на Віньковеччині, відоме домашніми ковбасами. А ще у програмі показали село Паньківці Білогірського району, де є свій "міст-привид".

Відео дня

Уже наприкінці своєї подорожі "Le Маршрутка" підібрала на трасі юнака, що йшов під дощем. Влад, так звали хлопця, розповів, що працює на вівцефермі ветеринаром.Телеведуча зізналася йому, що мріяла колись бути ветеринаром і не проґавила шанс  "полікувати" тварин.

Як їй це вдалося, дивіться у сюжеті:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (29)
  • Роман Федік

    Міст знаходиться, в Панівцях Кам'янець-Подільського району, а не в Паньківцях в Білогірському. За такий косяк треба звільнити того, хто готував матеріал. Добре ввели в оману людей. І Білогірський район не межував з Австро-Угорщиною.
  • Руслан Шібко

    А хто така Леся Никітюк?
  • Lena Popilj

    Я б хотила щоб Дима Комаров покащував нашу Украіну, він бильше сирйозниший, ця соби Леся бильше приставляє себе і своі дураціі
  • Vadim Ziaziev

    Та, которую нельзя называть. По-любому нахамила кому-то по дороге.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up