Мешканка Деражнянщини лишила немовля на сусідів, а сама пішла в загул на три дні

Мешканка Деражнянщини лишила немовля на сусідів, а сама пішла в загул на три дні
  • Жінка лишила доньку сусідам та поїхала у Тернопільську область.
  • Дитина потрапила у лікарню.
  • Матір повернулася через три дні п'яною.
  • Жінку можуть позбавити батьківських прав.

Батьківська безвідповідальність, що просто не вкладається в голові. Напевно, саме так можна описати "інцидент", який нещодавно стався на Хмельниччині.

Молода мама залишила свою доньку, якій лише 1 рік та 7 місяців, у сусідів, а сама вирушила у справах. Та "нянькам" довелося доглядати малу цілих три дні. Як виявилося, жінка відправилася у сусідню область. І зовсім не переймалася долею дитини.

Ситуацію ускладнила ще й хвороба дитини. Як з'ясували згодом, дівчинка застудилася. Дорослі викликали швидку. У дитини діагностували гостру респіраторну інфекцію. Дівчинку госпіталізували.

Відео дня

Тоді повернулася і "зникла" мати. Як зазначають у поліції, жінка тоді перебувала у стані алкогольного сп'яніння.

Поліцейські притягнули матір до адміністративної відповідальності за статтею 184 «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей» Кодексу України про адміністративні правопорушення. Дитину на певний час вилучили з сім’ї. Наразі службою у справах дітей вирішується питання про позбавлення матері батьківських прав.

Як зазначили у поліції ця сім’я вважається неблагополучною. Переїхали вони з Тернопільщини у Деражнянський район близько року тому. І це не перший випадок, коли жінка нехтує своїм материнським обов'язком. Загалом у неї вже є чотири дитини. Трьох старших хлопчиків із сім’ї вилучили раніше.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up