Наш новий дизайн. Що б ви змінили на сайті vsim.ua?

Наш новий дизайн. Що б ви змінили на сайті vsim.ua?
  • Друзі, пройшов місяць, як змінився дизайн нашого сайту.
  • Ми прагнемо вдосконалюватися, тож запитуємо вас, читачі, що вам подобається, а що ні? 
  • Пишіть нам ваші побажання. Нам важлива ваша думка!  

Сайти потрібно переробляти, щоб іти в ногу з часом. Ми вирішили змінитися і розробили новий дизайн vsim.ua. Вже отримали багато відгуків, але ще є над чим працювати. І тут нам потрібні ваша допомога. Друзі, напишіть нам ваші пропозиції, або ж, можливо, зауваження до дизайну. Вкажіть що подобається, а що ні. 

Пишіть у коментарі. Ми будемо вам дуже вдячні! 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (15)
  • Спостерігач

    В підвалі сайту (футері) було б добре добавити внутрішній відступ зверху, а то текст виглядає притиснутим догори. Можливо, зробити маску (напівпрозорий кольоровий фільтр) при наведенні на картинки в новинах, щоб оживити сайт. Варто було б при наведенні курсором на новини від читачів та новини за сьогодні змінювати колір шрифта та підібрати більш контрастний колір або більш контрастний відтінок сірого для їх фону, а то немає візуальної виразності, і все зливається.  Незручно прокручувати новини в бокових блоках, це дратує.  Було б добре якось розмежувати різні тематичні блоки з новинами  якимось ненав'язливим розділювачем або кольоровими акцентами, тому що при прокрутці сайта виникає відчуття сірого гомогенного простору, важко орієнтуватись між секціями. Може, якісь якоря для них зробити і окрему панель навігації, тому що користувач, який зайде вперше може так і не докрутити до них, адже вгорі сайту немає жодної інформації про існування тематичних рубрик сайту (дороги і транспорт, гроші, кримінал, освіта, ретро, афіша та ін.). Треба прокручувати сайт півгодини, щоб дізнатись, що є такі змістовні блоки. При реєстрації незручно вибирати рік народження, так як не спрацьовує прокрутка.
  • Александр Билан

    Зробіть щось подібне до сайту ТСН
  • Bagira Bagira

    Загалом непогано,що сайт оновлюється, але головна сторінка, то попурі якесь. Для чого скидати всі новини вкупу? на головній - зробіть розмежування на головні, культурні та ін. Прекрасний вигляд кольорової гами, але виникає питання, окрім червоного, синього і білого для Хмеьницького не знайшлось іншого поєднання? щось це нагадує)))

    Мастер Автополив reply Bagira Bagira

    ахаха, а Путин вам на сайте нигде не мерещится? Надо запретить у нас в стране червоный, синий и белый :) Ну вы жжете напалмом!

    Мастер Автополив reply Мастер Автополив

    а сайты nv.ua

    korrespondent.net

    вобще в красной гамме - это они коммунистические о вашему?
  • Любомир

    фото гарно виглядають. Банерів забагато, дуже відволікають увагу. Дійсно, було б добре виділяти якось важливі новини - синім, як раніше або жирним
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up