У Хмельницькому вшанували Кобзаря

У Хмельницькому вшанували Кобзаря
У місті відбувся десятий відкритий міський конкурс читців, присвячений творчості Тараса Шевченка «Душа поетова святая»

Бажаючих прийняти участь у конкурсі було 84. Це учні різних навчальних закладів міста. Конкурс відбувся за сприяння управління освіти Хмельницької міської ради, управління культури і туризму та міського будинку культури.

За участь у конкурсі 73  читці були нагороджені  грамотами, інші ж отримали дипломи переможців.

У старшій віковій категорії перше місце посів учень спеціалізованої школи № 8 Ростислав Шелест,  друге учениця приватної школи «Гармонія» Юлія Попик, третє учень хмельницької дитячої школи мистецтв Денис Осіпчук.

Відео дня
>

У молодшій віковій категорії перше місце посіла вихованка палацу творчості дітей та юнацтва Марина Мацеха, друге учениця навчально-виховного компелексу №9 Любов Жмуд, а третє учениця дитячої школи мистецтв Дарина Пасічник.

Спеціальні відзнаки від журі « За  творче втілення слова» та подарунки від Медіа-холдінгу «Всім» отримали: учениця хмельницької спеціалізованої загальноосвітньої  школи №18 імені В’ячеслава Чорновола Валерія Дан та вихованець центру національного виховання учнівської молоді Ігор Сушко.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:10 Вербна неділя 2024: традиції та заборони 17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія 20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up