У Раді зареєстрували законопроект про легалізацію проституції. Як вам пропозиція?

У Раді зареєстрували законопроект про легалізацію проституції. Як вам пропозиція?
У Верховній Раді 18 вересня зареєстровано законопроект про регулювання проституції та діяльності секс-закладів.

Документ вніс депутат від «Волі народу» Андрій Немировський. Текст законопроекту на сайті поки відсутній. Як повідомляє "Українська правда", у  документі автор нагадує, що проституція легалізована у більшості розвинених країн Євросоюзу, а її нелегальність в Україні грає на руку криміналітету і завдає збитків держбюджету.

"Правова невизначеність у сфері проституції та діяльності секс-закладів на сьогодні є складовою кримінального бізнесу. Державний бюджет не отримує доходу від проституції у вигляді податків та інших платежів у бюджет. Таким чином, проституція потребує цивілізованого державного регулювання, закріплення соціальних гарантій повій, а також отримувати додаткове джерело надходжень у бюджет", – вважає Немировський.

Читайте також: Секс за гроші у Хмельницькому - вимушений крок чи стиль життя?

Відео дня

Крім того, зауважив депутат, відсутність державного регулювання призводить "до розвитку сфери торгівлі людьми, насильницького втягування в тому числі неповнолітніх до секс-бізнесу".

Читайте також: Таксист однієї з хмельницьких служб "кришував" повій

10 проституток із «Марисі» жили у підсобці та платили сутенерам штрафи за «прогули»

Опитування

Чи потрібно легалізувати проституцію?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (17)
  • Анонім

    В такій країні як наша легалізація проституції закономірна. Риба з голови починає портитись . В нашому випадку діло дійшло і до тулупа - голова давно вже зогнила...Одних в проститутки інших в армію заберуть, не дарма ж нам як приклад Ізраїль показували з жінками в армії. А нас і так біля 40 млн є...Забагато!!!



    Одні царьки рвуться до корита віпихаючи інших, впарюючи подачки в вигляді 2000-3000грн щоб за них галочку поставили....

    Скоро вернемось до рабовласницького правління зараз при феодалізмі живем. (тільки назви різні)

    Думайте. Коли хто має чим.

    Ось таких каламбур.

    Anonymous reply Анонім

    +5
  • Остапенко Орест

    На рахунок європейських держав в яких легалізовано проституцію слід зазначити, що переважна більшість працівниць їхніх борделів не місцеві, а з країн третього світу і українок там переважна більшість.
  • Остапенко Орест

    Проституція була, є і буде по всьому світу, але легалізація проституції в злиденній країні призведе до збільшення кількості борделів в десятки разів, адже знімається кримінальна відповідальність за організацію, до того ж знайдеться велика кількість дівчат змушених ступити на цей шлях адже роботи немає, а їсти хочеться. І потім раптом ті хто дуже підтримували легалізацію опиняться в ситуації коли їх дочка потрапить на панель, а від цього ніхто не застрахований.
  • Anonymous

    В Старом Свете отношение к секс-туризму неоднозначное. Если в Швеции секс за деньги противозаконен и к уголовной ответственности привлекают именно клиента, а не на проститутку, то в той же Италии уличные феи работают практически законно.  



    Мы сделали подборку из 5 стран Европы с легальной проституцией, в которых секс-турист может быть спокоен.



    Забронировать отель в любой из этих стран вы можете на hotels.tochka.net



    Венгрия



    Стоит только открыть полосу объявлений в популярной англоязычной газете "Budapest Sun" и с проституцией в Венгрии все станет ясно. Здесь профессия проститутки приравнена к "индивидуальной трудовой деятельности" и регулируется законами малого бизнеса.



    По некоторым данным, в секс-индустрии на данный момент занято около 15000 человек. Будапешт же долгое время удерживал лидерские позиции в списке секс-столиц Старого Света.



    Германия



    Проституция в Германии легализована с 2002 года. В этой сфере занято около 400 тысяч человек (не считая неофициальных эмигранток с Восточной Европы). Каждая проститутка платит налоги, бордели также отчисляют часть своей прибыли в казну.



    Публичные дома есть в каждом крупном городе, также полно свингер-клубов и так называемых "секс-кафе". Стоимость интим-услуг – от 40 евро за час.

    Латвия



    4 ноября 1998 года кабинет министров Латвийской республики принял "Правила по ограничению проституции", фактически признав проституцию легальной профессией. Конечно, для "жриц любви" есть определенные ограничения: они все должны быть совершеннолетними, иметь карту здоровья, и оказывать секс-услуги только в собственных или съемных жилых помещениях.



    Как результат, в Латвии очень много так называемых "индивидуалок". Секс-услуги предоставляются либо в специальных салонах, либо непосредственно в гостях у клиента. Цены за интим начинаются от 25 лат (порядка 30 евро).



    Голландия



    В Нидерландах с 2000 года официально разрешено открывать публичные дома. Бордели выставляют свой товар прямо в витринах. Так, в знаменитом на весь мир "Квартале красных фонарей" в Амстердаме вы можете спокойно выбрать любую понравившуюся фею и уединиться с ней.

    Стоимость на услуги проституток довольно высокая – от 100 евро за час.  В другой секс-столице Голландии – Роттердаме можно также найти секс на любой вкус, стоит только прогуляться по улице Keileweg.



    Греция



    Комфортные условия для секс-туристов созданы и в Греции. В этой стране публичные дома работают абсолютно легально, а стоимость услуг немного ниже, чем в той же Германии. Так, цена проститутки в недорогом борделе в центре города – порядка 30 евро. Вызов девушки на дом – от 70 евро.



    Вот только найти среди "жриц любви" гречанку – сложно. Большинство проституток в Греции – девушки из Украины, Молдавии, России.





    Средняя зарплата Сибиу, Румыния 506.66

    Цены Сибиу, Румыния

    USD

    Питьевая вода 1,5 л 0.62

    Куриные грудки, 1 кг 4.99

    Хлеб буханка 0.62

    Обед в кафе 4.49

    Сигареты 1 пачка 3.74

    Купить квартиру в спальном районе (1м2) 638.20



    Цены в Тренто, Италия на продукты, жилье, транспорт



    Категория: Европа » Италия

    Средняя зарплата Тренто, Италия 1 984.17

    Цены Тренто, Италия

    USD

    Питьевая вода 1,5 л 0.72

    Куриные грудки, 1 кг 9.92

    Хлеб буханка 1.67

    Обед в кафе 13.38

    Сигареты 1 пачка 5.80

    Купить квартиру в спальном районе (1м2) 3 604.21



    Цены в Вюрцбурге, Германия на продукты, жилье, транспорт



    Категория: Европа » Германия

    Средняя зарплата Вюрцбург, Германия 2272.73

    Цены Вюрцбург, Германия

    USD

    Питьевая вода 1,5 л 0.00

    Куриные грудки, 1 кг 0.00

    Хлеб буханка 2.84

    Обед в кафе 17.05

    Сигареты 1 пачка 5.11

    Купить квартиру в спальном районе (1м2) 2272.73
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up