У Волочиському районі сталася масштабна торф’яна пожежа

У Волочиському районі сталася масштабна торф’яна пожежа
Фото ДСНС
  • Вогонь охопив близько 1 гектара торф’яників.
  • В зоні небезпеки опинилися 3 населені пункти та кукурудзяні поля.
  • Ймовірно, займання сталося через людську необережність.

У Волочиському районі горіли торф’яники. Повідомлення про пожежу надійшло на «101» об 11:30. Туди відразу відправили черговий караул. Пожежа виникла на відкритій місцевості між населеними пунктами Іванівці та Гарнишівка. Торф палав окремими осередками на загальній площі близько 1 гектара. 

Як зазначають вогнеборці, процес гасіння ускладнювало значне розгалуження осередків пожежі. До гасіння залучили місцеву пожежну команду села Гарнишівка. Рятувальникам вдалося локалізувати займання о 12-й годині. Через 45 хвилин його  остаточно ліквідували. 

Від пожежі вдалося врятувати села Гарнишівка, Іванівка та Маначин та сусідні від займання кукурудзяні поля Подільської зернової компанії. 

Відео дня

Ймовірно,  займання сталося через людську необережність, зазначають рятувальники. Під час пожежі ніхто не постраждав. Про це повідомили на сайті ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Служба порятунку просить утримуватись від спалювання сміття та сухої рослинності під час прибирання власних угідь. ДСНСники зазначають, що це може спровокувати масштабну пожежу.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up