Інгредієнти:
1. Вівсянку промиваємо, воду зливаємо.
2. Заливаємо її гарячим (!) молоком, накриваємо і даємо набрякнути протягом 15-20 хвилин (поки не вбереться молоко!).
3. У цей час половину яблука чистимо від шкірки і тремо на морквяній тертці, банан розтираємо виделкою. Туди ж яйце, сіль і цукор. Перемішуємо.
4. Додаємо вівсянку і ретельно перемішуємо. Якщо є час, дайте ще постояти нашому "тісту".
5. Смажимо на рослинній олії. Викладаємо на розпечену сковороду столову ложку (Не більше! Інакше важко перевертаються!) вівсяної суміші і злегка притискаємо, формуючи округлий млинець. Він не повинен бути тоненьким. Смажимо на досить маленькому вогні, по кілька хвилин з кожного боку. Подаємо зі сметаною і варенням. Приємного вам апетиту!
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.