Гарний секс зміцнює сім’ю

Гарний секс зміцнює сім’ю
Зрозуміти чи підходить тобі людина в сексуальному плані із першого погляду неможливо. Для цього треба декілька місяців. Проте після такого тривалого часу розривати стосунки все важче.

 Потреба в сексі настільки індивідуальна, що гармонійне статеве життя для деяких пар звучить як ілюзія. Якщо одному із партнерів секс потрібен щодня, а іншому — раз у місяць, такі стосунки - на межі краху.

Він
— Дуже подобалася одна дівчина, — каже 27-річний провідний фахівець Валерій. — Вона завжди була така весела, життєрадісна, енергійна. Нарешті я добився свого — ми почали зустрічатися. І незважаючи на всю мою любов до неї, вона абсолютно не підходила мені у сексі. В ліжку вона виявилася зовсім беземоційною егоїсткою і “холодною” до будь-яких експериментів. Секс її не дуже цікавив, на відміну від мене. Через декілька місяців сварок ми розійшлися. Хоч я люблю її ще досі.

- Моя кохана – моя перша і, впевнений, єдина жінка, - каже вчитель математики Олег. – Ми ідеально підходимо одне одному, і навіть ніколи не сварилися. Її подруги дивуються. А ми просто щасливі, бо розуміємося з півслова, з пів дотику.

Відео дня
>Вона
— Коли почала зустрічатися з хлопцем, то мені здавалося, що у нас надзвичайно багато спільного, — розповідає 25-річна перукарка Анастасія. — Нас захоплювали різні експерименти в ліжку. Ми займалися сексом і ввечері, і вранці. Ми майже ніколи не сварилися і жити одне без одного не могли. Але в один момент казка закінчилася. Хлопець потрапив під сильний релігійний вплив, який забороняє надмірне сексуальне життя, вимагає утримуватися від сексу під час усіх постів. А їх — більша частина року. Та й узагалі секс для нього став тільки засобом, щоб завести дітей, а не як елемент для отримання задоволення. Життя з ним стало нестерпним. Я вирішила покинути його.

— Я заміжня вже три роки, — каже 29-річна домогосподарка Оксана. — У мене дуже добрий, працьовитий та щирий чоловік. Але із сексом у нас справи погані. Я уже й забула що це таке. Він постійно пізно приходить додому, бо працює. Не вірю, що у нього є коханка. Бо знаю його не перший рік. У нього просто дуже низька потреба в сексі. І хоч у мене вона значно вища, я змирилася, бо вирішила, що любов напевне таки важливіша. Та й донечка у нас підростає.
Коментар експерта

Євгеній Таранніков, сексопатолог:
- Конкретних типів людей по класифікації сексуальності не виділяють. Але дуже велике значення в такому випадку мають загальні типи темпераменту людей: флегматик, холерик, сангвінік та меланхолік.
Так само, як і в побутовому житті флегматику із холериком буде важко, так само їм буде некомфортно під час статевого акту. Тому що кожен має інші потреби. Хтось схильний до якихось постійних експериментів, іншого ж задовольняє нечастий класичний секс.
Проте не варто аж надто гостро ставитися до таких поділів. Бо якщо люди різні за темпераментом, це не є обов’язковою ознакою того, що їм буде погано у ліжку.
У житті буває по-всякому. Тому, щоб зрозуміти чи партнери дійсно підходять одні одним у сексуальному плані треба, щоб у них відбувся ряд статевих контактів. А також дуже важливо, щоб вони про це спілкувалися.
У мене неодноразово були пацієнти, які мали проблеми із розбіжностями в сексі. І часто це призводило до розриву стосунків. Бо якщо жінка чи чоловік хочуть жити повноцінним сексуальним життям, а з партнером це не вдається, то треба шукати вихід.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    - Моя кохана – моя перша і, впевнений, єдина жінка, - каже вчитель математики Олег. - ага, можно подумать
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up