Службовий роман створює проблеми на роботі

Службовий роман створює проблеми на роботі
Офісні працівники дуже часто фліртують між собою. І це логічно, адже люди проводять разом чималу частину свого життя. Але в більшості випадків такі відносини зазнають краху і закінчуються досить болісно.

Секс з босом - це відповідальність
Щоб уникнути неприємних наслідків після того, як ви вдастеся до плотських утіх зі своїм начальством, вам потрібно запам'ятати декілька правил.

По-перше, потрібно чітко визначити для себе, чи потрібна вам ця людина. Можливо, секс з начальником або начальницею потрібен вам для підвищення самооцінки. Не кажучи вже про те, що це реальна можливість отримати підвищення або ж зайву оплачувану відпустку.

Ви скажете, що у вас багато спільного, але от що саме це «багато»? Робота, обідня перерва, колеги, а також той факт, що ви обидва працюєте по 14 годин на день, ніяк не робить вас рідними душами, яких ангели повінчали на небесах.

Відео дня
>Якщо у вас обох серця вільні, то особливих проблем і ажіотажу ваші відносини не викличуть. Більшість компаній стверджують, що 40% подружніх пар знаходять один одного саме на роботі. Але є й інша сторона медалі. Якщо хтось із вас одружений або ж ви обидва пов'язані шлюбними узами, знайте, засуджувати і обговорювати будуть всім офісом. Крім того, такий роман може призвести навіть до звільнення.

Ні в якому разі не афішуйте свої відносини з колегою, особливо якщо це ваш шеф. Заздрість колег підштовхне їх до того, щоб знайти ознаки нещирості в його відношенні до вас.

Якщо відносини зіпсуються, підтримки не чекайте. Ваш бос, швидше за все, буде проти вас, а ваші колеги будуть на боці того, хто платить їм зарплату.

Він  повернувся до дружини
- Я працюю керівником відділу. Мій начальник давно на мене задивлявся, - розповідає хмельничанка Юлія (ім’я змінене на прохання героїні – прим.авт.). – Як же цей чоловік красиво вміє залицятися. Були моменти, коли мені здавалося, що я просто в казку потрапила. Він задаровував мене подарунками, влаштовував різні романтичні сюрпризи. Я постійно замислювалася, чому такий красунчик не одружений. Адже обручки на пальці немає. Та й сімейних фото на столі не спостерігається. Одного разу в курилці мої пліткарки-колеги розповіли, що у коханого, виявляється, сім'я є, та ще й двоє дітей.

У мене був просто шок. Здавалося, більше ніколи його не захочу бачити. Чому він мені цього не розповідав? Але... Буквально з першої секунди знайомства ми обоє зрозуміли, що сексу не уникнути. Він розповів жалісну історію про дружину-стерву, яка отруює життя. Милий сказав, що живе з нею тільки заради дітей, і як тільки старший синочок піде в перший клас, він піде від мегери. До того моменту залишалося всього кілька місяців.

Своє слово він таки дотримав, пішов від дружини і ми стали жити разом, але з розлученням вирішив зачекати. Але в один прекрасний день я приходжу до нас додому, а його дружина вигрібає його речі зі шаф. А він в цей час мовчки дивиться телевізор і жує бутерброд. Я, без слів, спостерігала за подіями. Він пішов разом зі своєю дружиною. А я, як дурна, вірила, що він зі мною одружиться. Довелося перевестися в інший відділ, адже бачити кожен день його незворушне обличчя було просто неможливо. До того ж, про нас говорив весь офіс.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up