Новини компанії: «Південна брама» по праву користується популярністю у хмельничан і гостей міста

Новини компанії: «Південна брама» по праву користується популярністю у хмельничан і гостей міста
Їдучи Кам'янецькою за місто, хочеш-не-хочеш повертаєш голову в бік величезної брами, на якій красується назва готельно-ресторанного комплексу.

Брама - це великі ворота. Віддавна вони мали символічний зміст: відчиняєш ворота - і за ними увесь дивовижний світ. «Південна брама» - це своєрідні південні ворота міста Хмельницького. Їх неможливо оминути: приваблива, ошатна споруда милує око і немов промовляє про те, що на Вас тут чекають дбайливі господарі, комфорт і затишок, цікаві зустрічі й культурний відпочинок. До речі, картини з всілякими брамами, які існують у світі, прикрашають стіни ресторану.
В готелі «Південна Брама»  ви зможете відпочити після  стомлюючої  подорожі, важких ділових переговорів або мирської суєти.  До Ваших послуг комфортні, з приємним дизайном номери готелю .

Хочете зміцнити здоров’я і отримати позитивні емоції - запрошуємо до нашої лазні. За бажанням клієнтів і завдяки сучасним технологіям вона легко перетворюється на фінську сауну, російську “баню” чи турецьку лазню.

Відео дня

Головною родзинкою ресторану «Південна Брама» є неперевершена кухня. Кухарі установи  створюють свої кулінарні шедеври, використовуючи лише найкращі рецепти. Також тут ви зможете посмакувати стравами, виготовленими на мангалі та тандирі.

 Меню ресторану  - це сузір'я найкращих страв подільської кухні.

Найкращі кухарі Хмельниччини завжди раді задовольнити смаки і примхи найвибагливішого клієнта.  Високий професіоналізм персоналу гарантує Вам якісний сервіс і теплу доброзичливу атмосферу.

  Нещодавно   ресторан «Південна Брама» був визначений хмельничанами кращим рестораном міста  у акції «Народний Бренд -2014» і отримав пам’ятну відзнаку.  Колектив «Південної  Брами»  висловлює щиру подяку  землякам за їхній вибір та підтримку!

 

на правах реклами

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія 20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up