Новини компанії: У Хмельницькому відкриється чудо-музей

Новини компанії: У Хмельницькому відкриється чудо-музей
У Хмельницькому відкриється незвичний музей «Експериментаріум». 300 квадратів науково-розважального щастя очікує на хмельничан вже восени цього року.
 

«Експериментаріум» - місце, де дивовижні експонати не ховають за вітринами. Кожен відвідувач зможе не просто подивитися чи доторкнутися до незвичайних винаходів, а уява відвідувачів перевернеться з ніг на голову після власноручного випробовування наукових експонатів.

Подія, на яку з нетерпінням очікуватимуть усі: дітлахи, школярі, дорослі. Музей «Експериментаріум» - місце поєднання несумісних, на перший погляд понять: розваги та науки. Сісти на стільчик із цвяхами, виміряти силу крику, спіймати блискавку руками… Все це та багато іншого буде в музеї, який вже скоро відкриється в Хмельницькому.

 


Незвичайне місце збере близько 100 експонатів, які демонструватимуть закони фізики, хімії, математики, біології та анатомії. Для багатьох лише ці слова відразу асоціюються із чимось нудним. В музеї всі ці стереотипи зникнуть в кожного відвідувача. Адже де ще можна бути «позбавитись» власного тіла, підняти друга в повітря без будь-яких зусиль або ж дізнатися, як можна змусити засвітитися лампочку без електроенергії. Все це може приємно шокувати кожного і здивувати як дітей, так і дорослих.

«Експериментраріум» стане ідеальним місцем для завжди непосидючих дітей. Сучасну малечу зацікавити екскурсіями по музеях досить важко. «Еспериментаріум» у Хмельницькому це те місце, яке покаже науку з тієї сторони, яку дітлахам важко побачити у шкільних підручниках. Де ще можна не просто подивитися на дію того чи іншого явища, а й відчути його, взяти експонат до рук, розібрати та випробувати його в роботі?

«Експериментаріум» - 300 квадратів наукового щастя. Розташовуватиметься він на вулиці Зарічанській 3/1. А коли запрацює це чудо? Вірно – у День знань. Для усіх бажаючих пізнати науку та розважитись водночас двері музею відкриються 1 вересня 2016 року. Запамятайте дату, коли «Експериментаріум» розпочне перевертати вашу уяву.

 

на правах реклами

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Анонім

    А й справді - відкрили музей?
  • людмила прус

    то воно відкрилося чи ні?
  • Анонім

    Відвідували такий музей у Києві. Дуже цікаво і для дітей, і для дорослих. Не знаю, як буде в нас, але ціна трохи кусається.

    Анонім reply Анонім

    краще заплатити і зробити дитині незабутню екскурсію. яка не лише розважить її а й дасть знань, ніж завести в попригайки і нагодувати какашками
  • Ангеліна Пастух

    Давно пора відкрити щось подібне!А то з дітьми нема куди піти...Чекаємо з нетерпінням!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up