Новини компанії: Вікенд в Україні: де відпочити на вихідних

Новини компанії: Вікенд в Україні: де відпочити на вихідних
Для того, щоб незабутньо відпочити не обов'язково брати тривалу відпустку. Достатньо буде відправитися на вікенд в один з найдивовижніших куточків України. Куди саме, читайте далі.

Мальовничі Карпати і сходження на Говерлу

Де зупинитися: список готелів тут.

Що подивитися:

Під час відпочинку в Карпатах та сходження на гору Говерлу - найвищу точку нашої країни, ви зможете насолодитися неймовірно красивими пейзажами, подихати чистим і свіжим гірським повітрям, а також спробувати свої сили в екстремальному і активному дозвіллі. Вам доведеться подолати близько 4 кілометрів мальовничого схилу з невеликими перешкодами, щоб опинитися на вершині величної гори і відчути себе її підкорювачем.

Крім того, в Карпатах ви зможете побачити чудові водоспади, стрімкі річки, легендарні історичні та архітектурні пам'ятки, відправитися в похід за грибами і ягодами, на кінну або велосипедну прогулянку, покататися на квадрациклах або взяти участь в рафтингу. Взимку тут вас чекає ціле море гірськолижних розваг і катання на снігоходах.

Кам'янець-Подільський - кілька днів у середньовічній казці

Де зупинитися: список готелів тут

Що подивитися:

Вікенд в Кам'янець-Подільському дозволить здійснити невелику захоплюючу подорож у середньовічну сказу - до старовинних архітектурних, релігійних та історичних пам'яток. Тут ви побачите величний Новопланівський міст, пройдете через елегантну Тріумфальну арку, завітайте до музею у стінах Ратуші, здивуєтеся оборонній мощі Турецького бастіону та Вітряних воріт, відчуєте божественну атмосферу всередині вражаючого Собору Святих Апостолів Петра і Павла, Миколаївської церкви і Тринітарського костелу.

До того ж, у Кам'янці-Подільському вас чекає дивовижне знайомство з головними туристичними перлинами: з музеєм "Стара фортеця", розміщеним в старовинних стінах одного з видатних пам'ятників фортифікаційного мистецтва України, з могутньою Хотинською фортецею і з таємничою Кришталевої печерою.

Полтавські галушки і легендарна Диканька

Де зупинитися: список готелів тут

Що подивитися:

Вихідні в Полтаві дозволять вам побачити безліч чудових пам'яток і відвідати легендарні і досить колоритні місця. Ви прогуляєтеся по історичному символу міста Круглій площі та оціните мальовниче архітектурне оздоблення найстарішої Соборній площі. Екскурсії в Краєзнавчий музей познайомлять з тисячами дивних і унікальних історичних та археологічних експонатів, а відвідування музею-садиби І. Котляревського відкриє двері у світ життя і творчості видатного українського письменника. Серед релігійних пам'яток рекомендуємо подивитися Кафедральний собор Успіння Пресвятої Богородиці і Спаську церкву.

Захоплюючою також буде прогулянка по Івановій горі до унікального пам'ятника "Полтавській галушці", поїздка до столиці українського гончарства села Опішня і екскурсія в легендарну Диканьку, де вас чекає атмосфера гоголівських творів і будинок-музей, присвячений життю цього талановитого письменника.

Київ - барвистий вікенд у столиці

Де зупинитися: список готелі тут.

Що подивитися:

Вікенд в головному місті нашої країни, без сумнівів, буде барвистим і незабутнім. Тут вас чекає безліч найдавніших пам'яток, мальовничі парки та чудові архітектурні шедеври різних епох. Прогулявшись по Андріївському узвозу, ви насолодитеся неповторним оздобленням його історичних будівель і відчуєте гостинну атмосферу Києва. Величезний монумент-скульптура Родина-мати і мальовничий парк навколо нього дозволить приємного і цікаво провести час з усією родиною, а також відвідати захоплюючу музейну експозицію. Побажаєте поринути у світ старовинної архітектури та побуту? Тоді вам в Пирогово - колоритний куточок, що розповідає своїми будівлями про особливості сільського життя починаючи з 17 століття.

Найпопулярніша площа країни - Майдан Незалежності - дозволить відчути дух історичних подій недалекого минулого, оцінити елегантні будівлі та сучасні споруди, а вулиця Хрещатик наповнить прогулянку затишком і красою. Крім того, в Києві вашій увазі постануть такі грандіозні релігійні пам'ятки, як Києво-Печерська Лавра, Миколаївський костьол і Софійський собор, чудові шедеври архітектури - Маріїнський палац і Золоті ворота та багато іншого.

Львів - романтичні вихідні зі смаком кави

Де зупинитися: список готелів тут.

Що подивитися:

У багатовіковому місті Львові за кілька днів можна побачити безліч приголомшливих місць і відчути неповторну і романтичну атмосферу середньовіччя, випити чашечку запашної львівської кави вприкуску з яблучним штруделем або відвідати один з колоритних фестивалів. Піднявшись у парк "Високий замок", з висоти пташиного польоту ви зможете насолодитися грандіозної панорамою на архітектурну красу самого серця міста та інших його районів. Площа Ринок, як символ і найбільш відвідувана туристами пам'ятка Львова, залишить у вас море приємних спогадів і познайомить з дивовижними скульптурами і старовинними будівлями.

Таємничий вигляд Домініканського костелу, елегантність Оперного театру та його різноманітний репертуар, неоготичний шарм Собору Святої Ольги та Єлизавети, перлина українського бароко Собор Святого Юра, загадковий Будинок Легенд і, мабуть, найсолодше тутешнє місце майстерня шоколаду, - це лише частина того, що ви зможете побачити під час захоплюючого вікенду у Львові.

Тепер ви знаєте, де відпочити на вихідних в Україні. Бажаємо казкового і захоплюючого вікенду!

 

На правах реклами

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Зелень Пряности

    Якщо плануєте в Карпати на Різдво - беріть гірськолижне спорядження. Якщо ще немає - заплануйте один-два дні спробувати (візьмете на прокат). Не пожалкуєте!
  • Mpralthay Konilylav

    Ми плануємо поїхати в Карпати. Уже й путівку підбираємо на http://www.coraltravel.ua/ . Хочемо встигнути на Різдвяні свята покататися на лижах.... Говорять, що в Карпатах туристичний сервіс зараз дуже хороший, тому вирішили їхати саме туди.

  • Татьяна Семеренко

    Ми на цих вихідних плануємо поїхати до Полтави, відвідати полтавських галушок та погуляти по колоритним місцям. Вже на http://doba.ua/poltava квартиру забронювали. З нетерпінням чекаю цих вихідних, відчуваю, що буде круто!

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up