Жити в центрі з комфортом - можливо. Доведено Перлиною Проскурова

Жити в центрі з комфортом - можливо. Доведено Перлиною Проскурова

Зручність розташування, якісне будівництво, стильний дизайн, розумні ціни, розширений вибір квартир - все це про житловий комплекс в центрі Хмельницького.

Житловий комплекс “Перлина Проскурова” повністю відповідає своїй назві не лише за місцем розташування - Подільська, 10/1. Це самісінький центр прекрасного міста Хмельницький. Є ще багато факторів, які свідчать, що “Перлина” - дійсно перлина серед новобудов міста.

Зручність розташування

Бути в центрі подій і жити в центрі міста можливо саме із “Перлиною Проскурова”. Житловий комплекс на 5 секцій 10-поверхових цегляних будинків розташований неподалік перехрестя Кам’янецької та Подільської. Тому все необхідне для комфорту - зовсім поруч.

Надійність

ЖК “Перлина Проскурова” - будинки принципово нової якості. Складається комплекс із 5 секцій. Перший із будинків повністю готовий і там проживають люди. Вже отримано сертифікат про здачу в експлуатацію ще однієї десятиповерхівки. Це свідчить про визнання якості та надійності будівництва. Третя черга - будується. Роботи над четвертою та п’ятою секціями розпочинаються.

Якість і стиль

Все будівництво виконується за сучасними технологіями та з використанням якісних матеріалів. Будинки є цегляними і стоять на пальовому фундаменті. Несучі стіни зведені із цегли в 500 мм. Підлога у під’їздах встелена плиткою. Оброблені плиткою і стіни. В кожному під’їзді є по два ліфта, світло - на датчиках руху, поручні із нержавіючої сталі. Дизайн з використанням мармурової та 3D-плитки додає цій надійності стилю та унікального дизайну.

Розширений вибір житла і комерції

Одно-, дво-,трикімнатні квартири або навіть пентхауси із терасами (дворівневі квартири) є в “Перлині Проскурова”. Вони не однотипні, тому кожному клієнту в центрі продажу можуть запропонувати різні планування. Площа житла теж різна: від 37 до 120 метрів квадратних.

Пропонує “Перлина Проскурова” не лише житло, а й комерційні приміщення. Розташовані вони на першому поверсі. Площа їхня різна. Вона може бути як 40 метрів квадратних, так і 120 метрів квадратних. Площу можуть змінити для клієнта.

Дбають про клієнта

Ціни на все це у “Перлині Проскурова” є розумними і повністю відповідають будинку принципово нової якості. У вартість квадратного метра житла входить не просто “гола коробка”. Забудовник виконує штукатурку стін, проводить електропроводку (мідна трьохжильна), встановлює лічильники газу, світла та води, вхідні двері і котел для індивідуального опалення.

Також кожен мешканець може вказати свої побажання щодо будівництва свого житла. Вони будуть враховані під час роботи. Можливим є і виконання ремонту в квартирі чи комерційному приміщенні силами забудовника.

Про всі ці та інші переваги ЖК “Перлина Проскурова” вам розкажуть та покажуть в центрі продажу. Розташований він на території комплексу за адресую вул. Подільська 10/1. Телефон - (068) 555-31-55. Також завітайте на наш сайт - ЖК “Перлина Проскурова”.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up