ВСІМ Бізнес-ліга: «Rexsoft» - з амбіціями на чемпіонством

ВСІМ Бізнес-ліга: «Rexsoft» - з амбіціями на чемпіонством

Перша спроба потрапити до числа призерів турніру від «ВСІМ» для команди була невдалою. У новому сезоні «Rexsoft» хоче виступити краще. Старт вийшов таким, як очікували гравці. Вони не полишають надії виграти лігу.

Кожного року «Медіа-Холдінг «ВСІМ» проводить міні-футбольний турнір серед аматорських команд. «ВСІМ Бізнес-ліга» - проект, який об’єднує працівників підприємств заради перемоги. Кожен зможе продемонструвати свої вміння на майданчику, відчути незабутню атмосферу та підтримати своїх. «ВСІМ Бізнес-ліга» - це круто!  Новий сезон «ВСІМ Бізнес-ліги» стартував 14 травня. На сайті vsim.ua ви зможете ознайомитися із усіма командами, які борються за почесний трофей.

Історія команди «Rexsoft» розпочалася в 2015 році. Тоді колектив за ініціативи Олексія Ковбасюка стартував в престижному міні-футбольному турнірі «ВСІМ Бізнес-ліга». До складу команди увійшли досить сильні за місцевими мірками гравці. Більшість з них у міській фут зальній першості виступали за «Мустанг». Зважаючи на це, «Rexsoft» поставив перед собою мету виграти турнір.

Перший матч «Rexsoft» провів досить потужно. «Укрекопрод» був розгромлений з рахунком 9:0. Найактивнішим на полі був Косевич, який відзначився трьома голами. Другий матч команда знову виграла. Щоправда, перемога над «Фаворитом» далася значно важче – 3:2. Змусили понервувати своїх вболівальників футболісти і в наступному матчі. Повівши в рахунку 4:0 «Rexsoft» дещо розслабився і пропустив тричі. Втримати перевагу їм все таки вдалося.

Відео дня

Завдяки трьом перемогам «Rexsoft» за тур до завершення першого етапу забезпечив для себе місце в плей-офф. В останній грі проти «Бамбука» визначалася доля переможець групи. Матч краще провів майбутній чемпіон «ВСІМ Бізнес-ліги» - 5:2.

Програшна серія продовжилася в чвертьфінальному матчі проти «Дантиста». Суперник «Rexsoft» вийшов на гру більш зарядженим на боротьбу і переміг з рахунком 5:2. У втішному турнірі команда спочатку перемогла «Фахівець». У матчі за п’яте місце «Rexsoft» зазнав розгромної поразки від «Інтерпродсервісу».

У новому сезоні «Rexsoft» потрапив до «групи смерті». Суперниками команди стали минулорічні фіналісти «БЗЛ Поділля» та «Бамбук». Ще одним учасником квартету стала досвідчена «ЕкоАльт-Адрія». «Подолянам» у першому матчі «Rexsoft» програв з рахунком 4:1. Та навряд чи команда заслуговувала на такий розгром. Моментів для взяття воріт у «Rexsoft» було чимало. Гравцям відверто не фартило. М'яч після їхніх ударів шість разів влучав в каркас воріт.

Більш вдалим став матч проти поточного лідера групи. Проти «ЕкоАльт-Адрії» команда зіграла більш зібрано. Перемогти не вдалося. У підсумку нічия 2:2, яка дає шанс на здобуття другого місця в групі. Чи вдасться їм досягти бажаного результату? Слідкуйте за оновленнями разом із «ВСІМ».

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали в кредит підприємці Хмельниччини у квітні 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera 17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі 16:33 Прокурори вимагають позбавити волі посадовицю з Хмельниччини, яка взяла хабар 15:54 Де не буде світла і води у Хмельницькому 8 травня (АДРЕСИ) 15:15 На в’їзді у Кам’янець водій на ВАЗ врізався у відбійник 14:36 Зеленський вручив «Хрест бойових заслуг» захиснику з Хмельниччини (ФОТО) 14:13 З крана тече іржава вода: яка причина і що робити 13:44 Як працюватимуть дитячі садочки влітку у Хмельницькому 13:20 Ціни на кавуни: за скільки продають у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 12:28 На Хмельниччині викрили групу «чорних» лісорубів, — ДБР photo_camera 11:57 Суди зобов'язали «Хмельницькобленерго» безкоштовно підключити електрику переселенці 11:27 Обласна ветлікарня незаконно купувала електровелосипеди у «свого» постачальника, — прокуратура
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up