Хмельницький: заради участі у змаганнях з автослалому з шин виколупують шипи

Хмельницький: заради участі у змаганнях з автослалому з шин виколупують шипи
27 автомобілістів з Хмельницького та Тернополя вдруге змагалися у автослаломі. На одному майданчику з чоловіками та чемпіоном України виступила жінка Іванна Кобельник на «Таврії», яка показала хоча і не найкращий, але стабільний результат.

- Не дивлячись на те, що на майданчику біля торгівельного центру «Європа», де проходили змагання, не було снігу, а був мокрий асфальт де-не-де з кригою, ми провели другий етап змагань з автослалому, - каже організатор Олександр Ракочий. – Якщо у першому етапі брали участь тільки хмельничани, то тепер до нас приєдналося двоє тернополян в класі «передній привід». Один з них – Дмитро Сторожук – організатор практично всіх офіційних автомобільних змагань (слалом, спринт-слалом, драг) у Тернополі.


У останній момент до участі у змаганнях приєднався чемпіон України з автослалому 2010 року Михайло Капітула. Він практично без тренувань проїхав дистанцію.


- На колесах машин двох учасників змагань була шипована гума, - каже Олександр Ракочий. – Один їздив на Ниві поза заліком. Інший - Роман Ульянов на ЗАЗ Славута - під час тренувальних заїздів, поки чекав своєї черги, повідколупував всі шипи зі своїх шин тільки заради того, щоб брати участь у загальному заліку. Автомобіліст посів 12-те місце.

Відео дня
>
Загалом, на майданчику точилася напружена боротьба. Різниця у часі між заїздами деяких учасників була долі секунди.

 

 

Переможці змагань з автослалому в класі «повний привід»:


Перше місце - Ярослав Підгайчук (Audi A6)


Друге місце - Павло Монастирський (ВАЗ 2121 Нива)


Третє місце - Олексій Єлісеєв (ВАЗ 2121 Нива)

 

Переможці змагань з автослалому в класі «задній привід»:


Перше місце - Михайло Капітула (BMW 330)


Друге місце - Андрій Заремба (ВАЗ 2101)


Третє місце - Андрій Корніцький (ВАЗ 2103)

 

Переможці змагань з автослалому в класі «передній привід»:


Перше місце - Ігор Куцло (ВАЗ 2108) Тернопіль


Друге місце - Геннадій Паламарчук (Fiat Uno)


Третє місце - Ігор Грицайко (Kia Rio)

 

Наступний етап змагань з автослалому організатори планують провести за два-три тижні.

 

Про те, як відбувався перший етап змагань з автослалому, читайте тут

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:10 Вербна неділя 2024: традиції та заборони 17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up