Запроси «Свято морозива» від «Ласунки» до свого міста! (Новини компаній)

Запроси «Свято морозива» від «Ласунки» до свого міста! (Новини компаній)

Багато років тому компанія «Ласунка» запровадила чудову традицію. Кожного літа дарувати своїм шанувальникам та усім, хто не байдужий до прохолодної смакоти яскраві емоції та незабутні спогади. А робили ми це за допомогою «Свята морозива», яке проводили у багатьох містах України. Адже веселі змагання, цікаві конкурси та смачне морозиво – це стовідсоткова запорука гарного настрою.

Та поки адаптивний карантин не дає можливості постачальнику щастя влаштувати дивовижні заходи з бійками морозивом, творчими завданнями та морем подарунків, “Свята морозива” відбуватимуться у новому форматі.

Спекотний серпень так і шепоче “втамуй спрагу і насолоджуйся життям з улюбленим морозивом Ласунка”. Тож гарна ідея! Особливо, якщо морозиво можна отримати в подарунок просто прогулюючись вулицями рідного міста. 

Так, друзі! Це не жарти! Провідний виробник прохолодних десертів України ТМ “Ласунка” проводить креативну і безпрецедентну акцію! Країною подорожує фірмовий пікап з велетенським ріжком “Гран-Прі” на даху і роздає смачненькі подаруночки.

Водій робить зупинку у випадковому місті та влаштовує мобільне свято щастя і радості. Усі присутні отримують безкоштовне морозиво, повітряні кульки та крутезні селфі на пам’ять.

До речі, свої фото з пікапом можна завантажити на сайт https://svyato.lasunka.com/ та наприкінці літа виграти фірмовий спортивний велосипед для чудернацьких пригод! 

Карантин? Не біда! “Ласунка” не залишить Вас без яскравих емоцій та мільйонів порцій натурального морозива! Слідкуйте за маршрутом ice-мобілю за посиланням https://svyato.lasunka.com

Морозиво “Ласунка” – додай прохолоди у літню спеку!

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up