Куди піти у вихідні 21-22 квітня. ВСІМ рекомендує

Куди піти у вихідні 21-22 квітня. ВСІМ рекомендує
  • Вихідні для відпочинку можна влаштувати собі уже в суботу та неділю.
  • Хмельничан запрошують на вистави, майстер-класи і концерти. 
  • Для малечі також підготували кілька заходів.

21 квітня (субота)

З 9:00 - ХІІІ Хмельницький фестиваль гармонійного розвитку "Мистецтво Бути!" в УПК на Проскурівській, 61. 

Фестиваль відбувається лише двічі на рік. Цього разу буде понад 60 майстер-класів: гармонізація внутрішнього світу, стосунки чоловіка та жінки, оздоровчі техніки, бізнес-напрямок, слов'янські методи зцілення, трансформаційні ігри, творчість, краса, ладування та багато іншого. 

Відео дня

З 9:00 - загальноміська толока. 

У Хмельницькому відбудеться загальноміська толока з прибирання зелених зон міста, прибережних смуг річок, висадження зелених насаджень. 

10:00, 12:00 - зустріч "Мої перші концерти" у Хмельницькій обласній філармонії. Вхід: 35 гривень - дитячий, 25 гривень - дорослий.

У барвистому світі звуків так легко й весело розвиватися - співати, танцювати, гратися й фантазувати. Батьків із дітками від 0 й до 3 років запрошують на нові музичні зустрічі "Мої перші концерти". Тут на діток чекає класична музика в живому виконання, знайомство з музичними інструментами, творчі ігри та руханки, елементарне музикування.

12:00 - дитяча вистава "Сни про Венецію" у театрі ляльок "Дивень". Вхід: 25-30 гривень. 

Це лялькове ілюзійно-ексцентричне шоу, у якому ляльок не тримають у руках, а прикріпляють до ніг, голови й тулуба. Актори в яскравих костюмах та лялькт людського зросту покажуть фокуси, співатимуть і танцюватимуть. 

12:00 - зустріч зі стилістом-іміджмейкером Марією Піон у ТРЦ "Оазис".

Як, чому, навіщо і, головне, яким чином удосконалити свій стиль за допомогою правильно дібраної кольорової гами, а чоловікам - навчитися поєднувати та добирати аксесуари до одягу - розкаже Марія Піон. 

12:00 - дитячі субота "Таємниця лісу" у книгарні "Є". 

Хто ж ховається під затишним вогким мохом? Скільки тварин може вмістити в себе один ліс? Діти дізнаються про особливості та види живої природи у лісі, зокрема про рослин, наземних і підземних жителів. А допоможе шукати підказки у книгах про тварин Юлія Рахно.

17:00 - "Робоча зустріч. Для своїх" з Миколою Бабиним у центрі розвитку театру "Час Т" на Проскурівського підпілля, 71. 

Микола Бабин - керівник театральної студії "Вік" та організатор театрального проекту "Весна". На зустрічі почуєте про театр, вистави, акторів - усе-все, що може цього стосуватися.

18:00 - концерт хору із Арканзасу у театрі імені Старицького. 

Американський хор "Master'Singers" під керівництвом диригента Ларрі Грейсона проведе благодійний концерт духовної хорової музики. Учасники хору живуть у 20 містах, але раз на місяць зустрічаються для спільних репетицій. Після концерту всі охочі можуть отримати на пам'ять подарункові диски із записом хору.

18:00 - Вечірка з Dj Crocodil у ПаПаПабі. 

Один із кращих діджеїв міста розважатиме відвідувачів увесь вечір.

21:00 - виступ чернівецького гурту DENOMEN у гастро-барі 7.62. 

Вечірній відпочинок разом зі скандальним гуртом DENOMEN із Чернівців. 

22 квітня (неділя)

10:00, 12:00 - зустріч "Мої перші концерти" у Хмельницькій обласній філармонії. Вхід: 35 гривень - дитячий, 25 гривень - дорослий.

У барвистому світі звуків так легко й весело розвиватися - співати, танцювати, гратися й фантазувати. Батьків із дітками від 0 й до 3 років запрошують на нові музичні зустрічі "Мої перші концерти". Тут на діток чекає класична музика в живому виконання, знайомство з музичними інструментами, творчі ігри та руханки, елементарне музикування.

12:00 - дитяча вистава-казка "Велике жабеня" у театрі імені Старицького. Вхід: 35-80 гривень. 

Сюжет вистави про справжню дружбу між Жабеням і Кроликом. У лісі, де вони живуть, головний - король Лев. Усі його сумлінно слухаються, але одного разу він вирішує з'їсти на сніданок найслабшого. Карта падає на Кролика, але Жабеня приходить йому на допомогу. 

12:00 - дитяча вистава "Легенда про вірність" у театрі ляльок "Дивень". Вхід: 25-30 гривень. 

Актори театру ляльок "Дивень" підготували виставу "Легенда про вірність" маленьким поціновувачам мистецтва.

16:00 - презентація нової книги Євгена Ліра «Підземні ріки течуть» у книгарні "Є". 

Вісім оповідань, що ввійшли до книжки, тісно пов'язані між собою символами, подіями та натяками. І якщо вам стане снаги поєднати знаки під правильним кутом, ви отримаєте дев'яту історію, приховану під опалим листям, - бо найцікавіше завжди приховане від очей. А запитати можна й у самого автора, який теж буде на зустрічі. Модераторка заходу - Ольга Смолян. 

18:30 - музична комедія "Фараони" у театрі імені Старицького. Вхід: 35-80 гривень. 

За сюжетом в одному українському селі сталася пригода. Чоловіки поважних посад гуляли всю ніч, пили-співали й дійшло до того, що уявили себе фараонами. Однак на ранок вони не тільки не стали фараонами, а й виявили, що нині всім заправляють жінки. Яким було життя "фараонів" після такого обміну? А про це у виставі. 

19:00 - танцювальна вечірка "Fiesta de primavera" у "Hot Club" на Подільській, 93. Вхід: 30 гривень.

Весна у розпалі, і також починаються запальні танці з Bachata Blanca в Hot Club. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up