Хода за сімейні цінності у Хмельницькому: хто йшов у колоні

Хода за сімейні цінності у Хмельницькому: хто йшов у колоні
  • Кілька тисяч хмельничан зібралися біля костелу Христа Царя Всесвіту на урочисту ходу присвячену захисту життя та сімейних цінностей.
  • Величезна колона рушила від храму по проспекті Миру аж до площі перед кінотеатром Шевченка.
  • Йшли гучно та під музику. Скандували гасла та пропагували традиційні сімейні відносини.

Хода за сімейні цінності стартувала сьогодні, 20 травня, від костелу Христа Царя Всесвіту на проспекті Миру, 55. Захід зібрав нечувану кількість хмельничан та гостей міста. Найменшій учасниці «Ходи на захист життя та сімʾї» – ледве виповнилося два місяці. Підтримати ініціативу Духовної ради міста Хмельницького під патронатом міського голови, прийшли віруючі різних конфесій та національностей. Не оминули увагою це грандіозне дійство і представники влади. Море повітряних кульок та плакатів з пропагандою сімейних цінностей майоріли у дворі храму.

Від костелу рушила кількатисячна колона учасників. Батьки та діти, тримаючись за руки скандували: «Тато, мама і я – повноцінна сімʾя», «Право людини від зачаття», «Міцна сімʾя – міцна держава».

Журналістам vsim.ua вдалося поспілкуватися з кількома учасниками заходу перед початком урочистого маршу та дізнатися їх настрої, позицію та побажання для всіх хмельничан. 

Відео дня

Олег Певнєв з донькою Устиною

C:\Users\Користувач\Desktop\Храм\DSCN8373.JPG

- Цього року я особисто перший раз беру участь у ході за сімейні цінності. А мої діти ось уже кілька років є незмінними учасниками. Ми за сімейні цінності. Я батько трьох чудових дітей, чоловік однієї дружини, депутат міської ради та глибоко віруюча людина. Вважаю, що з правильно побудованої сімї – починається держава. Лише високі духовні цінності, які ми пропагуємо в сімї здатні побудувати гідне суспільство.

Ярослава, мама двох дітей

C:\Users\Користувач\Desktop\Храм\DSCN8377.JPG

- Декілька років беру участь у ході. Я за здорову сімʾю, за чоловіка і за жінку в сімʾї, бо Бог так створив. Створив чоловіка і жінку: не створив чоловіка і чоловіка або навпаки, тому діти мають виховуватися в сімʾї традиційній, де є чоловік і дружина. На ходу прийшли всією сімʾєю з чоловіком та двома дітками  (хлопчик і дівчина), десь тут бігають. Ми намагаємося долучати їх до таких заходів, щоб з дитинства у них був приклад сімейних цінностей.

Марина Колесник з чоловіком Олександром та молодшим сином

C:\Users\Користувач\Desktop\Храм\DSCN8390.JPG

- Приходимо вже не перший рік всією родиною. Йдемо захищати сімʾю, показувати, що є сімʾя – це основа життя нашого, від родини ідуть всі: і президенти і священики. Хочемо показати, що в родині – наша покликання. Який старт дитина отримає в сімʾї, так вона і будуватиме свої відносини з оточуючими. Необхідно змалечку навчати взаєморозумінню та підтримці – головним принципам на яких базується сімʾя. Маємо з чоловіком двох синів (20 і 6 років).

Ірина з доньками Ангеліною та Діаною

C:\Users\Користувач\Desktop\Храм\DSCN8392.JPG

- Ми за сімʾю, за єдність. У мене троє дітей, і я не хочу, щоб вони одружувалися дівчата на дівчатах, а хлопці на хлопцях. Ми за нормальну сімʾю, де є чоловік і дружина, тому ми беремо участь у такій акції. В сімʾї має панувати любов, взаєморозуміння та підтримка. Потрібно виховувати дітей в церкві, ближче до Бога.

Аліна з сімʾєю

C:\Users\Користувач\Desktop\Храм\DSCN8398.JPG

- Приходимо кілька років, щоб підтримати сімейні цінності. Правда минулого року, не вийшло взяти участь у ході, бо чекали  на поповнення. Сімʾя – це дружина, чоловік і діти – таке наше свідчення. Лише в сімї, де є мама і тато може вирости духовно багата та розвинена особистість, в дитини має бути приклад сімейних відносин. Ми самі маємо чотирьох дітей, з різницею у 2 та 2,5 роки, троє дівчаток і один хлопчик. Хочемо, щоб у них в майбутньому була правильна повноцінна сʾімя. Цього року прийшли із самою маленькою Даніелою, щоб підтримати традиційне поняття справжньої сімʾї.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (41)
  • Dmitry Shpakovich

    І усім керували капаци з мосПатриархатос

    Анонім reply Dmitry Shpakovich

    ;) а які докази або факти на підтвердження своїх слів ви можете навести??? Чи як пташка, де літаю там і с#у???
  • Анонім

    Достойна відповідь адвоката на відповідь президента на опубліковані раніше петиції. Адресовано усім прихильникам різноманітності, орієнтації, ідентичності та різних маніпуляцій з приводу толерантності і т.п.  http://advocatsergiygula.com/news/vidpovid_prezidentu_ukrajini_pro_neobkhidnist_zakhistu_simejnikh_cinnostej_v_ukrajini_ta_shkidlivist_riznomanitnikh_liberalnikh_idej/2018-05-16-414

  • Катя Попик

    А де плакати- "всі люди рівні, кожній людині по сім'ї і однакові закони"," кожен має право на сім'ю, ми не егоїсти " або "сім'я -це зменшення віч інфекцій серед нетрадиційних людей"
  • Юрій Ігнатов

    Звичайно ні насилю
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up