Від смерті депутата до міста без води: ТОП-5 новин тижня у Хмельницькому

Від смерті депутата до міста без води: ТОП-5 новин тижня у Хмельницькому
  • Цей тиждень був багатим на події: як радісні, так і сумні.

  • Пропонуємо згадати головні новини разом із нами.

1. У неділю, 23 червня, на Чернелівському водогоні сталася аварія. Водопостачання мають відновити сьогодні ввечері або завтра зранку, 24 червня. Аварія сталася близько 13:30 поблизу села Велика Калинівка Хмельницького району.

2. У суботу, 22 червня, помер депутат Хмельницької міської ради Сергій Королюк. Про це на своїх сторінках у Facebook повідомили депутати та чиновники міськради. За словами депутата Олега Яницького, Сергій Королюк помер вранці 22 червня. У міській раді він представляв партію «Всеукраїнське об’єднання „Свобода“».

Відео дня

3. У понеділок, 17 червня, у Хмельницькому пройшла злива. Через неї затопило кілька вулиць. Дощ тривав недовго — близько 20 хвилин. За повідомленнями очевидців, вода затопила вулиці Івана Франка, Проскурівську, Трудову та Суворова.

4. У четвер, 20 червня, біля автостанції №2 легковик наїхав на хлопчика. 46-річний чоловік їхав вулицею Шевченка на автомобілі «Nissan». На нерегульованому пішохідному переході він збив 12-річного хлопчика. Той їхав по переходу на велосипеді. В результаті ДТП дитина отримала травми. Її доставили до лікарні.

5. У четвер, 20 червня, стартував дводенний «Американський пікнік». Захід організували з метою ознайомлення хмельничан з американською культурою. У рамках заходу проводили різноманітні заходи — мовні клуби, спортивні ігри, виступи англомовних виконавців, покази кіно просто неба. Проходило це все у Молодіжному парку. Організувала «Американський пікнік» громадська організація «Спелеологічний клуб „Атлантида“». Кошти на організацію виділили з міського бюджету у рамках проекту «Громадські ініціативи». Організатори також долучалися до фінансування.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Stella Boiko

    Питання зовсім некоректне: що Вам більше запам'яталось, смерть чи пікнік?
  • Izabel Adam

    Чернилівка постоянно ломается.Это вечная тема с аварией .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up