Знову втрата: на Сході загинув військовий з Хмельниччини

Знову втрата: на Сході загинув військовий з Хмельниччини
Фото ілюстративне
  • Біля Золотого на міні підірвалася вантажівка з українськими військовими.
  • Один боєць загинув, ще одного важко поранено.

 

Сьогодні, 5 січня, в районі населеного пункту Золоте-4, внаслідок наїзду протитанкову міну стався підрив вантажного автомобіля ГАЗ-66 одного з підрозділів Об'єднаних сил, який здійснював заходи логістичного забезпечення. У результаті вибуху один військовослужбовець загинув, ще один отримав тяжкі поранення. Про це інформують у прес-центрі ООС.

Як повідомив згодом на своїй сторінці у Facebook народний депутат Сергій Лабазюк, загиблим виявився Сергій Дичек з Волочиського району.

  • "Волочищина вкотре зазнала непоправної втрати на Сході України. Сьогодні поблизу населеного пункту Золоте-4 загинув наш земляк — військовослужбовець однієї із бойових частин Збройних сил України. Сергій Дичек. Висловлюю щирі співчуття батькам, родині та друзям Героя. Жодна біда не зрівняється із втратою рідної людини. Сергій віддав життя, захищаючи свою родину, друзів, Батьківщину та кожного українця", - написав він.

Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (28)
  • Ніна Попович

    Упокій господи душу твою а рідним якось це горе витримати
  • Валентина Каркоць

    Вічна пам'ять!
  • Марія Левик

    Співчуваю рідним , а герою вічна пам'ять.
  • Юрій Кирилюк

    Вічна пам'ять герою
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up