У Карпатах уже намело 1,5 м снігу. Чи долетить він до Хмельницького?

У Карпатах уже намело 1,5 м снігу. Чи долетить він до Хмельницького?
Фото: Четверта студія
  • За кілька днів до весни зима, напевно, виріши нагадати українцям про себе.
  • Ось уже другу добу країна потерпає від сильного вітру, а у Карпатах насипало снігу до півтора метра.
  • Що ж чекати хмельничанам у найближчі дні?

 

Циклон з іменем Юлія приніс до України негоду. І за прогнозами синоптиків, найближчої доби нам не слід чекати на покращення. Українцям обіцяють мокрий сніг та дощ, а також штормовий вітер.

Поки Хмельниччина потерпає від сильного вітру, Карпати засипає снігом. Так, 24 лютого висота снігового покриву в горах досягає 154 см, а видимість – до 30 м.

  • "На станції Пожежевська температура повітря досягає -2,6 градусів, висота снігового покриву становить 34-154 см. Водночас на сніголавинній станції Плай температура повітря до -3,2 градусів з північним вітром. Висота снігового покриву – 31-76 см", - повідомляють "Факти".

Відео дня

За прогнозом синоптика Наталки Діденко, завтра, 25-го лютого, черговий циклон із заходу Європи пришле до нас атмосферний фронт. Він зумовить опади лише в західній частині України. А в більшості областей України протягом дня переважатиме вже суха погода.

  • "Проте найближчої ночі циклон Yulia ще зачепиться пальчиком за наші східні області, тому там вночі очікується мокрий сніг та штормовий вітер. Найближчої ночі сильний вітер ще побушує, завтра вдень стихатиме, хіба що в денні години на Сході та Заході місцями досягатиме поривів 15-20 м/с. Температура повітря у вівторок становитиме +3+9 градусів",- написала Діденко.

Як вона уточнила, у середу в Україні очікується відчутне потепління, до +6+14 градусів.

 

Якою буде погода у Хмельницькому 25 лютого:

  • "Весь день у Хмельницькому буде хмарним. Вранці очікується дощ зі снігом, якому на зміну прийде дрібний дощ, проте у другій половині дня він повинен припинитися", - зазначає Sinoptik.ua.

Слід зауважити, що за період метеоспостережень у Хмельницькому були зафіксовані такі температурні рекорди цього дня:

  • Максимальна температура: 16.4° (1990 року)
  • Мінімальна температура: -21.2° (1963 року)

За даними Укргідрометцентру, у Хмельницькому завтра прогнозують від -2 до +7 градусів. Дощ.

Як повідомляє сайт Gismeteo, 25 лютого у Хмельницькому температура повітря становитиме від -1 до +6 градусів. Прогнозують сніг з дощем.

Читайте також: Якою буде погода в Україні в березні: синоптики дали перший прогноз 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up