“Друзі Павла Худзіка” перемогли на турнірі в пам’ять про відомого футболіста

“Друзі Павла Худзіка” перемогли на турнірі в пам’ять про відомого футболіста
Фото надані Ігорем Худзіком.
  • У Теофіполі відбувся п’ятий турнір з міні-футболу.
  • Присвячений він пам’яті Павла Худзіка, який загинув у ДТП.
  • Змагання були міжобласними.

Вихованець футболу Хмельниччини Павло Худзік виступав за ряд українських професійних команд. Останнім його клубом була луганська “Зоря”. Саме після мату дублюючих складів луганчан із маріупольським “Іллічівцем” Павло, їдучи на власному авто, потрапив у ДТП. Медикам не вдалося врятувати його життя. Він помер у лікарні Золотоноші Черкаської області.

Вшановують пам’ять про відомого земляка в його рідному Теофіполі, що на Хмельниччині. Там його брат Ігор разом із друзями вже вп’яте організували турнір з міні-футболу. Взяли участь у ньому п’ять команд з нашої та Тернопільської області.

Втретє тріумфувала на турнірі команда “Друзі Павла Худзіка”. За неї виступали відомі хмельницьким вболівальникам гравці, які виступають у першому дивізіоні Преміум-ліги з футзалу: Дмитро Грицик, Тимофій Диняк. Володимир Соботюк. Павло Середюк, Артем Федорко і Ярослав Кожуховський. Саме останнього було визнано кращим воротарем турніру.

Відео дня

Друге місце дісталося минулорічному переможцю - “Енергети-Миклуш” з Нетішина. Трійку призерів замкнули гості з Тернополя команда “АРС-Кераміка”. Не вдалося піднятися на п'єдестал гравцям теофіпольського “Цукровика” і лановецького “Автодору”.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up