Скандал у чемпіонаті Хмельницького з футболу

Скандал у чемпіонаті Хмельницького з футболу
Анатолій Шляховий (у червоній формі) у матчі проти "Тетри". Фото із сайту "Спортлідер+"
Минулорічний чемпіон не зможе завоювати титул знову. Хоча й вже встиг відсвяткувати перемогу за два тури до завершення чемпіонату. Як виявилося, граючий тренер «Спортлідер-3-Поділля» Анатолій Шляховий не був внесений у заявку команди.

В 20-ому турі чемпіонату Хмельницького з футболу «Спортлідер-3-Поділля» впевнено переміг «Ротор» із рахунком 7:2. За два тури до завершення змагань команда стала недосяжною для переслідувачів. Та не все, як виявилося, вирішується на полі.

Представники «Ротора», який у поточному сезоні веде боротьбу за виживання, подали протест на команду «лідерів». Їм стало відомо, що за діючого чемпіона увесь чемпіонат грав незаявлений гравець. Анатолій Шляховий, який є граючим тренером команди, не був включений до заявки. Контрольно-дисциплінарний комітет підтвердив це і, керуючись кодексом, прийняв рішення зарахувати команді «Спортлідер-3-Поділля» технічні поразки у всіх матчах, де грав футболіст. Таким чином у команди залишилося всього одне очко, яке вона здобула в матчі проти «Ветерану».

Гонка за чемпіонство продовжується. На титул претендуватимуть відразу три команди, які йшли вслід за поки що чемпіоном, який із першого місця скотився відразу на останнє.

Відео дня

"Спортлідер-3-Поділля" не згідне із таким рішенням і подаватиме апеляцію. Чи дасть це для команди якийсь позитивний результат? Слідкуйте за оновленнями разом із "ВСІМ".

Читайте також: «Спортлідер-3-Поділля» втратив шанс достроково стати чемпіоном Хмельницького з футболу 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Як плотять так і грають

    Anonymous reply Anonymous

    Тому і махлюють і програють загроші
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up