В Нетішині священник Московського патріархату обіцяв спустити собак на поліцейського

В Нетішині священник Московського патріархату обіцяв спустити собак на поліцейського
Колаж ілюстативний
  • Правоохоронець прийшов провести профілактичну бесіду через порушення карантинних вимог.

  • Міський голова Нетішина повідомив, що дві церкви систематично ігнорували всі прохання. В результаті на коронавірус захворіло багато людей. 

  • Олександр Супрунюк написав звернення до поліції та СБУ по факту масового інфікування в церквах МП.

Кількість інфікованих коронавірусом на Хмельниччині зростає. Наразі уже офіційно підтвердили 82 випадки COVID-19. Останні шість випадків виявили у мешканців Нетішина. Всі вони наближені до церков Московського патріархату. Їх у місті 2. За словами міського голови Олександра Супрунюка, настоятелі цих храмів систематично ігнорували звернення чиновників, лікарів та поліції. У списку інфікованих - священик, диякон та лікар, яка була в церкві і тісно контактувала з хворими. Ще трьох хворих виявили у сім‘ї священника.

Наразі в Нетішині в посиленому режимі працюють над виявленням контактних осіб. Для цього довелося залучити кілька служб. Серед них епідеміологи, поліцейські та співробітники СБУ. Через масове інфікування в церквах МП, міський голова Нетішина вже написав заяву до поліції та служби безпеки України. Що призвело до такого рішення, дізнавалися журналісти vsim.ua.

Фото зі сторінки Олександра Супрунюка у  Facebook
  • Відео дня
    /li>

Довідково: Мирування (миропомазання) - обряд, під час якого священнослужитель помазує людей єлеєм, освяченим на литії.

За цим фактом міська рада зверталася безпосередньо до священника. З ним було проведено бесіду. Але згодом з’явилися факти ігнорування ним санітарних норм. До собору міський голова Нетішина направив поліцію для роз’яснювальної бесіди. В результаті на правоохоронця обіцяли спустити собак.

Міський голова розповів, що наразі ситуація у Нетішині доволі складна. По двох перших випадках - довелося опрацювати близько 1000 осіб. По атомній станції було 77 контактних осіб. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (21)
  • Инна Балашевская-Войтович

    Мер Супрунюк сам винен у цьому ...нещодавно на своїй сторінці писав ,що не має права заборонити правити у церквах і збиратися людям ...хоча пандемія була у розпалі....а тепер такий добренький звертається у СБУ щоб відкрили справу про масове інфікування ...Мера садити у тюрму -разом з тими попами кацапськими!!!! Коли йому пишуть неугодні коментарі на його сторінці у фейсбуці,він блокує!!! Боїться правди?!!!
  • Андрей Никифоров

    Читаешь комментарии, и понимаешь, какие у нас мелкие и гадкие людишки в стране живут...
  • Мастер Недолив

    Коллаж иллюстративный? С копирайтом vsim.ua?

    Вы вот прям уверены что всё нормально, да?
  • Маришка Димка

    Не лікувати їх взагалі,Бог в поміч!!! Дибілоїди!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up