Новини компанії: «Офіс-Центр» подарував велике свято для малечі

Новини компанії: «Офіс-Центр» подарував велике свято для малечі

Конкурси, розваги і цінні для діток призи. Мережа магазинів організувала незабутнє свято для тих, хто зараз на канікулах. Також було оголошено переможців конкурсу «Обличчя Офіс-Центру 2017».

На Подільській, 93 було людно. Тут вирувало справжнє свято. Найбільше його гостей – діти. Саме для малечі «Офіс-Центр» організував тимчасовий острівець радості – свято «Рюкзачка». Представники мережі магазинів подбали про те, щоб дітлахи мали чим себе зайняти.

Організували для них багато цікавих конкурсів. Також для малечі та батьків виступали співаки та ансамблі. Захід вийшов захопливий і корисний. Усі учасники конкурсів і найбільш активні глядачі отримали цінні подарунки. Комусь дісталася канцелярія, а комусь і білетик в кіно чи дитячий парк. Переможцям вручили презенти від партнерів свята. Ними стали кінотеатри імені Шевченка, «Мультиплекс»  і «Планета» та «SkyPark».

Напередодні свята протягом чотирьох днів тривав конкурс на «Обличчя Офіс-Центру 2017». Усі бажаючі могли безкоштовно сфотографуватися на імпровізованому майданчику. Далі за кожного із дітлахів могли проголосувати користувачі соцмереж. Переможці отримали в подарунок сертифікати на безкоштовну фото сесію у майстра Антона Буги.
Під час свята присутнім продемонстрували ранці від кращих фірм. Усі вони представлені в «Офіс-Центрі».

Свій подарунок отримала й наймолодша учасниця конкурсу «Обличчя Офіс-Центру 2017» Кароліна Білоус.

Крістіна Калашнікова - переможець конкурсу «Обличчя Офіс-Центру 2017»

Юлія Павонська - переможець конкурсу «Обличчя Офіс-Центру 2017»

Анастасія Марцінішена - переможець конкурсу «Обличчя Офіс-Центру 2017»

Можливість виграти квитки мали батьки та діти.

Розпочалось свято із конкурсу малюнку на асфальті. Діти малювали рюкзаки.

На святі виступали ансамблі «Каскад» і «Тоніка».

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up