Навчання - це фан?) (Новини компаній)

Навчання - це фан?) (Новини компаній)

Яким має бути прогресивне навчання: нудні лекції, зарозумілі терміни, зазубрювання? Звісно - ні! Вінницька ІТ-Академія ламає стереотипи і перетворює навчання на змістовний фан. Як це? Читай далі.

Навчатись цікаво. Часто ми думаємо, що навчатись нудно. Причина цьому те, що ми звикли бачити такою систему освіти. Вінницька ІТ-Академія використовує європейські методики навчання і робить його цікавим. З-поміж наявних дисциплін немає жодної, яка не стосується майбутньої роботи. Наші викладачі пояснюють складні речі простими словами і це дає повне розуміння того, що ти вивчаєш і для чого це тобі. 

Навчання БЕЗ ОЦІНОК. Ви подумаєте, що так не буває! Але у нас зовсім немає оцінок. А навіщо? Адже головна оцінка знань студентів ІТА - це виконані курсові та дипломні проєкти! Тут навчаються люди, які поділяють ваші погляди і також прагнуть до самовдосконалення та розвитку. Такий процес навчання захоплює студентів і ти “входиш в азарт”, щоб бачити результат, а не просто кількість балів.  

Навчання - це фан. Це має бути захоплива ідея, крутий інтенсив і просто фан. Як? Все просто. Якщо ти відчуваєш, що навчаєшся серед друзів-однодумців у мотивованому середовищі, тобі хочеться ще і ще розвиватись, прагнути більшого і досягати більшого. Тому студенти тут здобувають неоціненний досвід, натхнення та потенціал, щоб зробити щось круте. 

Навчання на реальних проєктах. Студенти Вінницької ІТ-Академії працюють на реальних проєктах. Модулюється ситуація реальної роботи у компаніях. Спільно працюють дизайнери, тестувальники, програмісти та проджект менеджери. На цьому етапі наші студенти, пишуть велетенську кількість проектів та мають чудовий досвід, щоб гарантовано працевлаштуватись, отримавши диплом. 

Навчання у менторів-практиків. Студентам потрібна «польова робота», на зразок тієї, яку отримують тут, у Вінницькій ІТ-Академії. Викладачі-практики ІТА розповідають студентам про свої професійні будні, допомагають порадою, спрямовують в правильному напрямку, готують до реальної “кухні” в ІТ-індустрії. Крім того, заняття ведуть викладачі-практики, які діляться досвідом і навчають тому, що дійсно потрібно.

Навчання в командах.  ІТ-Академія допомагає формувати команди з друзів-однодумців, які втілюють свої ідеї в життя і залишаються друзями на все життя. Всі студенти отримують неоціненний досвід, і тому легко вливаються у будь-яку команду і вміють швидко орієнтуватися навіть на абсолютно новому проєкті.

Навчання ефективне. Ми чітко розуміємо, що по завершенню навчання наші випускники мають працювати в ІТ, тільки тоді навчання можна вважати дійсно ефективним. Дехто з наших студентів, отримує свою першу роботу вже на останніх місяцях навчання. Реальні історії про це можна прочитати на: https://intita.com/graduate . 

 

Вінницька ІТ-Академія інтенсивно навчає за сучасними напрямками: програміст, тестувальник, веб-дизайнер, проджект менеджер. Якщо ви прагнете отримати змістовне фанове навчання, забезпечене життя, високу зарплату і гарантовано працювати в ІТ- реєструйтесь в нові групи https://ita.in.ua/

Вінницька ІТ-Академія

https://ita.in.ua/

https://www.facebook.com/vinnytsia.itacademy

тел. 067-431-19-21

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up