Стань інвестором свого майбутнього! (Новини компаній)

Стань інвестором свого майбутнього! (Новини компаній)

Ми живемо в справді крутий час! Руйнуємо стереотипи, відкриваємо нові підходи до вирішення справ, створюємо такі інновації, про які наші прадіди і не мріяли. А найбільше вражає те, що зараз ти сам господар своєї долі і можеш стати ким забажаєш. Будь-яка освіта, робота, інформація та корисні знайомства  доступні для кожного, просто прийди і візьми! Саморозвиток - ось що зараз модно. В списку найбагатших людей за версією Форбс більшість мільярдерів - ентузіасти, які починали з нуля, не маючи власних фінансів.

Сучасна молодь зараз сама навчить бувалих підприємців, як робити бізнес. Наймолодшому ІТ підприємцю зі списку Форбс Евану Шпігелю (засновику Snapchat) 28 років, хоча в топі журналу він з’явився ще у віці 25. Марку Цукербергу було 20 коли він заснував Facebook, а вже через 4 роки там зареєструвалось більше 80 мільйонів користувачів. Стів Джобс залишив навчання в університеті та в гаражі змайстрував перший комп’ютер-прототип Apple. Ці історії доводять, що якщо ти молодий ентузіаст, у тебе є ідея, бізнес-модель та мотивація - перед тобою немає ніяких бер’єрів. Навіть фінансових. Ці майбутні інфлюенсери виросли в простих сім’ях, а в Форбс у топ 100 підприємців у інформаційних технологіях лише шестеро отримали гроші у спадок.

В чому секрет такого успіху? Всіх топових бізнесменів в ІТ, які визначають зараз наше майбутнє, об’єднує одне. Вони знають, що найкраща інвестиція - це інвестиція в себе. Вони переконані, що такі ресурси, як час, зусилля, кошти потрібно витрачати не на сумнівні інвестиції та застарілі бізнес-ідеї, а на свій саморозвиток. Щоб потім створити інноваційний продукт, який стовідсотково стане не лише прибутковим, але й корисним людству. Немає людини, яка не чула слово “стартап” (компанія чи продукт-новачок, які пропонують новітні рішення). Стартапами свого часу були Apple, Facebook, Google, SpaceX, Twitter, Instagram - унікальні сервіси, які змінили наше життя раз і назавжди. І наразі, кожен може створити власний стартап, презентувати його на одному з конкурсів та виграти фінансування для подальшого розвитку свого бізнесу. А що робити, якщо ти бажаєш стати самостійним підприємцем, іноватором, та розвивати свій продукт в ІТ, але не можеш зрозуміти, як це зробити? Вінницька ІТ-Академія здійснить твою мрію!

Почни інвестувати в себе вже зараз - стань студентом ІТ-Академії на одному з курсів - програмування, веб-дизайн чи тестування. Хочеш створити свій мобільний додаток - вивчай Mobile Development для Android (Java) та iOS (Swift). Мрієш про власний веб-сайт - вивчай інтернет-програмування (верстка, JavaScript, PHP, Ruby). Бажаєш розвиватися в сфері E-Commerce - опануй C#. А також пізнай базові принципи програмування та алгоритмізації завдяки елементарній, вищій та дискретній математиці і вивченню C/C++. Мрієш створити крутий дизайн для свого продукту - вивчи UX/UI. Зробити свій продукт ідеальним, без жодного недоліку - для тебе тестування. Хочеш вийти зі стартапом на міжнародний ринок - вивчай з нами бізнес-англійську та англійську для IT.

Після випуску з ІТ-Академії ти отримаєш правильне розуміння створення власного продукту. Це принципи розробки, унікальність продукту, менеджмент проекту, ефективна робота в команді та віра в те, що все можливо.

А хочеш отримати престижну освіту в ІТ-Академії та стати ближче до cвоєї мрії БЕЗКОШТОВНО? Не прогав свій шанс! Кожен, хто здасть екзамен з математики та логіки на максимум і пройде тестування з англійської мови, буде зарахований на бюджетне навчання. Достатньо круто знати шкільну програму, не лінуватись сидіти над задачами з підвищеною складністю та любити математику. Конкурс буде проходити в 2 етапи: письмове виконання завдання та захист письмової роботи і співбесіда з викладачами.

Уяви, що вже за рік-півтора ти збереш ефективну команду, запустиш свій крутий стартап та станеш власником інноваційного продукту. А одного дня тебе назвуть Джобсом чи Безосом нового покоління! Хочеш стати господарем свого життя? Почни з вдалої інвестиції в себе вже зараз.

 

Програмуй своє майбутнє разом з ІТ-Академією!

Реєструйся: https://ita.in.ua  

Телефонуй: 067-431-19-21

 

на правах реклами

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up