“Звичайне диво” дісталося Хмельницької обласної дитячої лікарні (Новини компаній)

“Звичайне диво” дісталося Хмельницької обласної дитячої лікарні (Новини компаній)

ПриватБанк подарував медзакладу нове обладнання.

Нове медичне обладнання, незамінне в реанімації та хірургії - пульсоксиметр Rad 8 та насос шприцевий інфузійний SEP-21S Plus - відтепер допомагатиме в лікуванні маленьких пацієнтів Хмельницької обласної дитячої лікарні. Такий подарунок медичному закладу зробив ПриватБанк в рамках акції “Звичайне диво”.

“Не вперше клієнти та благодійний фонд ПриватБанку “Допомагати просто!” дарують лікарні сучасне медичне обладнання, - розповідає Олег Ткачук, завідуючий відділенням анестезіології та інтенсивної терапії Хмельницької обласної дитячої лікарні. - Завдяки цій підтримці рівень надання медичних послуг суттєво зростає.

Нове обладнання працюватиме у відділенні реанімації. Пульсоксиметр Rad 8 вимірює насиченість кислороду у крові дитини, та дає розуміння, коли варто підключати/відключати до апарату ШВЛ. А насос шприцевий інфузійний SEP-21S Plus вводить надчіткі дози медичних препаратів, наркозу, хіміотерапії до крові пацієнтів. Обладнання на 2 шприци може вводити одночасно 2 різних препарати, або працювати одночасно для двох дітей”.

На закупку обладнання для обласних медичних дитячих закладів ПриватБанк перерахував майже 2, 6 млн гривень. “Таке ж обладнання, як і Хмельницька обласна дитяча лікарня, отримали ще 22 дитячих лікувальних заклади в Україні” - зазначив Юрій Браніцький, директор Південно-Західного РУ ПриватБанку.

Та це не всі подарунки, які у ПриватБанку готують для маленьких пацієнтів Хмельницької обласної дитячої лікарні. Вранці 1 січня 2019 року сюди знову йтимуть з подарунками - “Звичайне диво” завітає в кожну обласну дитячу лікарню України.

“Новий рік – свято, на яке чекає кожна дитина, – розповіла Анна Павлова, керівник благодійних проектів ПриватБанку. – Проте понад 3 000 українських дітлахів зустрічатимуть його у компанії шприців та крапельниць. Саме таким дітям ПриватБанк і Mastercard від імені тисячів небайдужих українців подарують святковий настрій і звичайне диво”.

Почати рік з добрих справ може кожен. Адже акція “Звичайне диво” триває до 31 грудня. Щоб долучитися до доброї справи, потрібно всього лише зареєструватися на сайті акції та розраховуватися карткою в магазинах, кафе та інших закладах. Після кожної купівлі з картки ПриватБанку списуватиметься ще одна гривня окремою транзакцією: якщо ви витратили 10 грн, то з картки спишеться 11 грн. А після завершення акції всі благодійники отримають звіт і зворушливі фото щасливих дітей.

На сьогодні в акції “Звичайне диво” зареєструвалося 52 000 благодійників. Долучайтеся, адже допомагати просто! Лише разом ми повернемо віру дітей у дива!

 

 

на правах реклами

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up