Точка зору: Буремні 90-ті повернулися! Злочини на фоні бідності та розпачу

Точка зору: Буремні 90-ті повернулися! Злочини на фоні бідності та розпачу
argumentua.com

За останні два роки криміногенна ситуація в країні значно погіршилася. За словами Голови нацполіції України Хатія Деканоідзе, кількість крадіжок зросла на 30%, злочинів загалом на 20%. Не розкритими залишилися майже дві тисячі розбійних нападів та 200 тисяч крадіжок скоєних минулого року. 

За статистикою Генпрокуратури: кількість навмисних вбивств за останні кілька років з майже шести тисяч зросла до більш як восьми. Активісти ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ переконані, що катастрофічність криміногенної ситуації  дестабілізує ситуацію в країні.

А наш земляк Сергій Пономарьов вважає, якщо влада та правоохоронці не можуть навести порядок, то в Україні взагалі немає сили, яка може взяти на себе відповідальність за безпеку громадян. Це означає, що нам терміново потрібні перевибори до парламенту, щоб у ньому сформувалася коаліція, яка відновить мир, стабільність та економіку. Взагалі, мета ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ – забезпечити людям життя без страху за життя!

Активісти вимагають від влади посилити контроль над обігом зброї в Україні. Експерти констатують, що в українців на руках знаходиться до 20 мільйонів одиниць незареєстрованої зброї. За статистикою МВС в 2015 році більше 70% вилученої зброї потрапила на мирну територію із зони бойових дій. Сергій Пономарьов наголошує - необхідно терміново розпустити усі незаконні озброєні формування, які уже перетворилися у банди. Варто згадати ряд нападів радикалів на офіси телеканалів «Інтер», «Україна», «112», «Харківські вісті», газету «Вісті».

Сергій Пономарьов підтримує думку ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ про те, що варто повернути в силові структури професіоналів, яких звільнили через люстрацію. В ході реформи МВС міліціонери повинні були пройти переатестацію, однак 30% правоохоронців злетіли ще на першому етапі. Відтак десятки тисяч співробітників звільнили з органів внутрішніх справ. В ОПОЗИЦІЙНОМУ БЛОЦІ переконані, що нині МВС неспроможне впоратися із злочинністю. Політична сила стоїть на тому, що необхідно ліквідувати основні причини росту рівня злочинності – зубожіння населення, слабкість правоохоронців та військові дії в країні. Сергій Пономарьов відстоюючи принципи ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ на Хмельниччині чітко впевнений, що провладні депутати повинні припинити займатися популізмом, а нарешті гарантувати людям стабільність та захист. Як і дати дорогу тим хто має сили і бажання навести лад в державі.

 

політика

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up