ВСІМ Бізнес-ліга: "Гікон" та "Фахівець" знову перемагають

ВСІМ Бізнес-ліга: "Гікон" та "Фахівець" знову перемагають

Другий тур турніру від «ВСІМ» завершився результативно. Команди в чотирьох матчах забили 35 голів. Інтрига в боротьбі за краще місце у плей-офф загострюється.

Другий тур «ВСІМ Бізнес-ліги» завершували матчі в групах А та В. Вони видалися досить видовищними та сповненими боротьби. Було зафіксовано відразу два нічийних результати.

Група А

Воля – Тепловик – 3:3

Відео дня

Голи: Леонов (3) – Самолига, Скалій, Дуда

Попередження: Леонов – Альміз

Відкривав програму ігрового дня матч «Волі» та «Тепловика». Досить сильні за складом команди недарма вважаються претендентами на високі місця. Краще гру розпочав «Тепловик». Скалій з партнерами зуміли тричі вразити ворота суперника. Пропустили при цьому лише раз. Такий рахунок тримався до останніх хвилин. Вирівняти рахунок вдалося Леонову. Гравець «Волі» сьогодні провів прекрасний матч.

Ерідон – Гікон – 3:6

Голи: Федорко А. (2), Дронг – Лошвіненко (3), Олексійчук, Главацький, Котенков

Попередження: Мозолюк, Федорко А., Кузченко – Камінський, Логвіненко

Наступний матч став більш результативним. «Ерідон» до останнього намагався зачепитися за результат. Моментами команда виглядала переконливіше. Та реалізувати свої моменти не зуміла. Натомість більш досвідчені гравці «Гікона» більш холоднокровно грали в атаці і зуміли здобути другу перемогу поспіль. Найбільш активним був Логвіненко, на рахунку якого три забиті м’ячі. В матчі останнього туру в битві лідерів  зійдуться «Гікон» та «Воля». Між собою вони визначатимуть переможця групи.

Група В

Інтерпродсервіс – X-City – 4:4

Голи: Троян (2), Гарбар (2) – Атерлей, Янов, Оселедько, Качур

Попередження: -

Надзвичайно напруженим видався третій матч дня. Краще гру розпочали номінальні господарі. Перевага втілилася в забиті голи і вже до перерви рахунок став 3:1. Команда інтернет-провайдера не збиралася здаватися. Після відпочинку «X-City» зрівняв рахунок. «Інтерпродсервіс» вийшов вперед за лічені хвилини до фінального свистка і, здавалося, втримає переможний рахунок. Закріплювати перевагу просто зобов’язаний був Віхренко. Та він, пробиваючи з метра в пусті ворота, влучив у стійку. Качур підхопив м’яч і помчався в контр-атаку. Довго не думаючи, він сильно пробив метрів з 12 і зрівняв рахунок. У підсумку друга нічия для «X-City» та перше очко для «Інтерпродсервіса».

Фахівець – Ауді – 8:4

Голи: Семенюк (5), Хлопонін, Овчиніков, Симчак (АГ) – Симчак, Загребельний, Баценко. Гриньков

Попередження: - : Симчак, Алексєєв

Найрезультативнішою стала остання гра другого туру. «Фахівець» знову продемонстрував яскраву гру в атаці. Найбільше виділявся Семенюк. В першому таймі він забив тричі. На його гол прекрасним ударом відповів Загребельний. Другий тайм обіцяв стати цікавим. Та Семенюк і компанія назабивали ще більше. При цьому часто забували про захист власних воріт, які захищав польовий гравець Шевчук, а потім Гавага. Пробити їх гравці «Ауді» після перерви змогли ще тричі. Та переможцем заслужено став «Фахівець», який виграв свою групу за тур до завершення етапу.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up