ВСІМ Бізнес-ліга: сезон стартував результативно

ВСІМ Бізнес-ліга: сезон стартував результативно

У чотирьох іграх першого туру команди забили 24 голи. В усіх матчах інтрига трималася до останньої хвилини. Родзинка сезону – дівчина, яка грає за «Ерідон»

Новий сезон престижного турніру з міні-футболу «ВСІМ Бізнес-ліга» стартував. Сьогодні, 14 травня, відбулися матчі першого туру в групах А та В. Груповий етап обіцяє стати буде цікавим. Безкомпромісна боротьба, атакувальний футбол, незабутні емоції… «ВСІМ Бізнес-ліга» розпочалася яскраво.

Група А.

«Воля» - «Ерідон» - 5:4

Відео дня

Голи: Задерейко (2), Михальчук (1), Бармак (1), Токарчук (1) – Кондратенко (1), Ткачук (1), Мозолюк (1), Павлік (1)

Попередження: Бармак : -

Турнір «ВСІМ Бізнес-ліга» відкривав матч «Воля» - «Ерідон». Номінальні господарі вважаються одним із фаворитів турніру. Та головними зірками матчу стали не гравці «Волі». Найбільшу увагу глядачів привертала присутність на футбольному полі дівчини. Ангеліна Павлік виступає за «Ерідон». Вже у першій грі вона показала, що з нею потрібно рахуватися. Вона забила один з голів і частенько просто возила сильних опонентів. Та її старань для підсумкового успіху виявилося замало.

Протягом усього матчу команди почергово обмінювалися небезпечними моментами. Вже у першому таймі команди забили по два голи у ворота суперника. Багатьох вболівальників такий результат дивував. Очікували, що «Воля» без особливих проблем переграє суперника.

Вже на першій хвилині другого тайму «Ерідон» вийшов вперед. Це по-спортивному розлютило гравців у синій формі. Вони заграли більш агресивно в атаці. Зуміли відповісти трьома точними ударами. Здавалося, що доля переможця визначена. Та гол Ангеліни Павлік відродив інтригу. В останні дві хвилин «Ерідон» мав моменти для порятунку від поразки. Та скористатися ними не зумів.

«Тепловик» - «Гікон» - 1:2

Голи: Дуда (1) – Богун (1), Глушко (1)

Попередження: - : -

Наступними на майданчик вийшли «Тепловик» та «Гікон». Останні є діючими бронзовими призерами «ВСІМ Бізнес-ліги». Саме ця команда вважалася фаворитом. Укомплектований класними футболістами «Тепловик» мав свою думку з цього приводу.

В першому таймі команди грали досить обережно. Відчувалася боязнь помилитися і пропустити. Футболісти створили чимало моментів для взяття воріт. Та відкрити рахунок їм не вдалося.

Під час перерви розпочався дощ. Це внесло свої корективи в гру. Футболісти стали частіше пробивати з дальньої дистанції. Надіялися на помилку голкіпера. Результат не забарився. Відкрити рахунок вдалося Дуді. Він сильно і точно пробив метрів з 10 у ближній кут воріт.

Відновити рівновагу «Гікону» вдалося після розіграшу класної комбінації. Декілька пасів в один дотик і скидка на вільного Богуна. Той влучно та точно пробив з 12-ти метрів. Через декілька хвилин перевагою в рахунку володів вже «Гікон». Глушок вдало зіграв на добиванні. Спроби гравців «Тепловика» успіхом не увінчалися. Хоча моментів для взяття воріт у них було чимало.

Група В.

X-City – Аудi – 2:2

Голи: Янов (1), Оселедько (1) – Савчук (1), Гриньков (1)

Попередження:  Оселедько, Нарожний: -

Вболівальники у даній парі віддавали перевагу «Ауді». Більш досвідчена та краще укомплектована команда не дарма вважається однією з найсильніших у своїй групі. Звітна гра показала, що не все так явно.

Початок матчу гості провели в атаках. Реалізувати свою ігрову перевагу змогли лиш одного разу. Рахунок відкрив Савчук. Після цього команда ніби перестала грати у свій футбол. «X-city» все частіше відповідав гострими атаками. І це принесло результат. Рахунок став рівним.

Ще більше шокувати «Ауді» супернику вдалося згодом. «X-city» несподівано для багатьох вийшов вперед. І цілком міг розраховувати на успіх. Вдала гра в обороні дозволяла відбивати усі атаки «Ауді». Не витримали вони тиск наприкінці, коли Гриньков вдало замкнув передачу на дальню стійку. У підсумку на турнірі була зафіксована перша нічия.

Інтерпродсервіс – Фахівець – 3:5

Голи: Панькевич (2), Нік (1) – Семенюк (1), Хлопонін (1), Гавага (1), Овчиніков (1), Воловик (1)

Попередження: Троян : Клімцов

Ігровий день завершував матч одного з головних фаворитів турніру. «Фахівець» лише підсилив свій склад у порівнянні з минулим сезоном. Та втілити свою перевагу на полі команді вдалося не відразу.

 Перша половина гри ознаменувалася великою кількістю нереалізованих моментів. Рахунок був відкритий лише за 5 хвилин до перерви. Можливо, саме він став каталізатором для більш активної гри в атаці для обох команд. Перевага переходила почергово до кожної з них.

Та все таки перемогу вдалося вирвати більш іменитому «Фахівцю». Голи Семенюка та Гаваги практично вбили інтригу в матчі. Надія в «Інтерпродсервісу» з’явилася після точного удару від Ніка. Рахунок став 4:3. Та врятуватися їм не вдалося. Воловик вдало реалізував вихід один на один з голкіпером і встановив остаточний рахунок.

Перший тур продовжиться в неділю, 15 травня. Перший матч розпочнеться о 13:30. Приходьте до спортмайданчика у парку Франка та насолоджуйтесь футболом.

  • 13:30 Дантист - Зооветпром
  • 14:20 Rexsoft - БЗЛ Подiлля
  • 15:10 ЕкоАльт Адрiя - Бамбук
  • 16:00 ЛП Добряк -  ЕкоАльт

 




 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up